Tiedote joukkoaltistumisesta koronavirukselle

 In Etusivu, NJS

Keusote on tiedottanut joukkoaltistumisesta koronavirukselle NJS:n harjoitusten yhteydessä.

Keusoten alueen tartuntatautilääkärin määräyksestä maanantaina 21.9 klo 17.45-19.15 (NJS T2011-2012) jalkapallotreeneissä (Klaukkalan tekonurmi) olleet lapset ja aikuiset asetetaan tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin 28.9-6.10 (6.10 on viimeinen karanteenipäivä). Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö soittaa kaikille asianosaisille lähipäivinä virallisen karanteenimääräyspuhelun ohjeineen. Myös NJS on kontaktoinut altistuneet.

Harrastus- ja pelitoiminta voi jatkua muiden joukkueiden osalta normaalisti, mutta erityistä varovaisuutta noudattaen. Joukkueenjohtajat ja toimihenkilöt on ohjeistettu viimeksi 27.9 tehostetuista hygieniakäytännöistä joukkuetoiminnassa. Lisäksi joukkueille on jaettu toimenpideohjeet sen varalle, että joukkueessa todetaan koronavirus. Lisätietoja saat joukkueenjohtajalta tai toimisto@njs.fi.

Seurahallinto kokoontuu torstaina pohtimaan harrastustoiminnan jatkoa turvallisuuden näkökulmasta ja tiedottaa mahdollisista toimenpiteistä mahdollisimman pian. Toivomme kaikkien noudattavan annettuja ohjeita sekä maskisuosituksia. 

Keusoten lisäohjeet

Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuilta osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099.

Tietoa koronaviruksesta:

Recent Posts