Työharjoittelijoina NJS:llä

 In Etusivu, NJS

Viikko työelämään tutustumista on nyt takana Nurmijärven jalkapalloseurassa. Olimme TETissä 28.9.-2.10.2020 viikolla 40. Viikon aikana tutustuimme erilaisiin työtehtäviin ja saimme paljon uutta tietoa seuran toiminnasta. 

Kaikki seuran toiminta ei näy päällepäin vaan toimintaan liittyy myös paljon taustatyötä, jota ilman seura ei pyörisi. Ennen näimme seuran vain pelaajan näkökulmasta, mutta viikon aikana opimme arvostamaan seuran taustatyötä ja henkilöstöä vielä enemmän. 

Viikon aikana erilaisia työtehtäviä tuli tehtyä paljon. Teimme erilaisia toimistotöitä ja valmensimme nuorempia lapsia. Tutustuimme nappulakoulun ja perhefutiksen toimintaan valmentamisen muodossa, sekä jaoimme palkintoja kaikille kesäkautensa päättäneille lapsille. Siivosimme seuran tiloja mm. konttia. Saimme myös nähdä kuinka kenttien ylläpito on tärkeää ja miten niitä hoidetaan. 

Viikko on kulunut nopeasti erilaisten työtehtävien parissa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme kuluneen viikon aikana toimia seuran työharjoittelijoina ja oppia paljon uutta. 

Tsemppiä loppukauteen kaikille palokärkipelaajille!

Terveisin,
Senja Haikola ja Maria Ahvenainen

Recent Posts