NJS edustusjoukkueiden vastuuvalmentajat valittu kaudelle 2021

 In Etusivu, M1, N1, NJS, Valmennus

NJS naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana ensi kaudella toimii Mikko Ranta. Ranta on vastannut loppukaudella naisten edustusjoukkueen valmennuksesta ja hän jatkaa vastuuvalmentajana myös ensi kaudella. Naisten edustusjoukkue jatkaa ensi kaudella Naisten Ykkösessä.

Naisten joukkueen ohella Ranta toimii seuran Nais- ja tyttöfutispäällikkönä, vastaten ja kehittäen koko tyttöpuolen toimintaa seurassa yhdessä valmennuspäällikön kanssa.

Miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Teemu Savukoski. Savukoski on toiminut tehtävässä kaksi kautta. Miesten edustusjoukkue jatkaa ensi kaudella Miesten Kakkosessa.

Savukoski toimii lisäksi seuran Kehityspäällikkönä, vastaten useista seuran taustatehtävistä, valmentajien koulutuksista yms. yhdessä valmennuspäällikön kanssa.

Seuran Valmennuspäällikkö Tuomo Saarnio jatkaa miesten kakkosjoukkueen vastuuvalmentajana ja seuran talenttivalmentajana myös ensi kaudella. M2 pelaa miesten 3.divisioonassa.

– ”Miken (Ranta) ja Teman (Savukoski) jatkaminen vastuuvalmentajina tuo seuralle hyvää ja kaivattua jatkumoa sekä laajempi rooli auttaa myös koko seuran junioritoiminnan kehittämistä pitkällä tähtäimellä.
Näillä valinnoilla pystymme tukemaan junioripelaajiemme kehittymistä ja takaamaan jatkossa vielä entistäkin laadukkaamman pelaajapolun seuran kasvateille
”, taustoittaa NJS:n Valmennuspäällikkö Tuomo Saarnio.

Muut valmennustiimit sekä juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat tiedotetaan lähiaikoina, kunhan viimeisetkin palaset saadaan kohdalleen.

Recent Posts