Korona-altistuminen NJS joukkueessa

 In Etusivu, NJS

Keusote on tänään asettanut osan NJS P09-joukkueen pelaajista ja toimihenkilöistä karanteeniin.

Joukkue jäi eilen viranomaisohjeiden mukaan odottamaan yhden henkilön testituloksen vahvistumista. Testitulos on tänään vahvistettu positiiviseksi. Tartunnan saanut henkilö on ollut tavoitteellisen toiminnan harjoituksissa Klaukkalassa ke 28.10 klo 17-18.30. Keusote on ollut suoraan yhteydessä altistuneisiin ja alaikäisten kohdalla huoltajiin. Jos soittoa ei ole vielä tullut, se tulee tämän päivän aikana. Altistuneiden henkilöiden viimeinen karanteenipäivä on lauantai 7.11. Sunnuntaina 8.11 henkilöt voivat liikkua normaalisti, jos oireita ei ole ilmennyt. Keusote kehottaa menemään testiin, jos pieniäkin oireita ilmenee karanteeniaikana.

Virhe Keusoten alkuperäisessä tiedotteessa

Keusote tiedotti joukkueen mahdollisesta altistumisesta jo eilen verkkosivuillaan, mutta virheellisesti. Keusoten eilisessä tiedotteessa kerrottiin, että harjoituksissa olisi ollut oireinen henkilö. Tämä ei pidä paikaansa. Tänään koronapostiiviseksi todettu henkilö on ollut oireeton, kun on osallistunut harjoituksiin keskiviikkona 28.10. Asiasta on joukkueenjohtajan toimesta huomautettu Keusotea ja asia on korjattu nettisivuille.

Karanteeniin asetetut pelaajat ja toimihenkilöt eivät voi osallistua joukkueen harjoituksiin tällä viikolla (8.11 saakka). Ne pelaajat, joita karanteeni ei koske, voivat harjoitella normaalisti.

NJS on antanut valmentajille maskisuosituksen harjoituksiin

NJS on antanut vahvan maskisuosituksen valmentajille harjoitusten aikana. Suositus koskee harjoittelua sekä hallissa että ulkokentillä. Tällä toimenpiteellä haluamme varmistaa pelaajien, valmentajien sekä kaikkien vapaaehtoisten turvallisen toimimisen harrastusympäristössä.

Lue lisää aiheesta Keusoten sivuilta https://www.keski-uudenmaansote.fi/globalassets/ku-sote/liitteet/keusote-julkinen-tiedote.pdf.

Recent Posts