Huippustartti lapsesi futisharrastukselle – Tule mukaan vanhemmille suunnattuun Futisstartti -koulutukseen!

 In Etusivu, NJS

Nurmijärven Jalkapalloseura järjestää Futisstartti TEAMS-koulutuksen TIISTAINA 10.11.2020 KLO 18.  Koulutuksen tavoitteena on varmistaa lapsellesi paras mahdollinen harrastuksen aloitus. Koulutuksessa kerrotaan seuran toiminnasta, futisvanhemman roolista lapsen harrastuksen tukena sekä vapaaehtoisuuden merkityksestä seuratoiminnassa

Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa. Iso osa tuosta luvusta koostuu futisvanhemmista, joilla on tärkeä rooli joukkueissa, seuroissa ja koko suomalaisessa jalkapalloperheessä. Jalkapallo luo merkitystä suomalaisten elämään.

Futisstartti on Nurmijärven Jalkapalloseuran järjestämä koulutus, jonka avulla varmistetaan aloitteleville lapsipelaajille hauska, turvallinen ja kehittävä jalkapalloharrastus, jossa vanhemmat ovat aktiivisesti mukana. Futisstartti toteutetaan yhteistyössä Suomen Palloliiton ja sen pääyhteistyökumppani LähiTapiolan kanssa.

Futisstartti on suunnattu pienten lasten vanhemmille, jotka ottavat lastensa kanssa ensiaskelia seuratoiminnassa. Koulutuksessa opitaan muun muassa Nurmijärven Jalkapalloseuran toiminnasta, arvoista ja työntekijöistä. Tapahtumassa käsitellään myös vanhempien, läheisten ja seuran roolia liikuntakasvattajana sekä vapaaehtoistyön merkitystä seuralle ja koko yhteiskunnalle.

Futisstartin tavoitteena on tuoda perheet sekä seura heti harrastuksen alussa lähemmäksi toisiaan. Yhteistyöllä varmistetaan lapselle paras mahdollinen harrastuksen aloitus.

Tutustu  www.futisstartti.fi sivustoon

Futisstartti järjestetään  nyt ensimmäistä kertaa 2015 ja 2014 syntyneiden Nappulajalkapallokoululaisten vanhemmille TIISTAINA 10.11.2020 KLO 18 TEAMS-KOULUTUKSENA

2015 syntyneiden vanhemmat voivat ilmoittautua tästä

2014 syntyneiden vanhemmat voivat ilmoittautua  tästä

Tervetuloa Nurmijärven Jalkapalloseuran futisvanhempien joukkoon!


LISÄTIEDOT:      

Nappulakoordinaattori Sirpa Laukala nappulat@njs.fi

Junioripäällikkö Asko Jortikka junioripaallikko@njs.fi  

Recent Posts