NJS koronatiedote 20.11.2020

 In Etusivu, Korona, NJS

Nurmijärven Jalkapalloseura on kiristyneiden koronarajoitusten johdosta peruuttanut toiminnan viikonlopun ajalta Nurmijärven Sähkö areenalta. Tämä tarkoittaa myös suunnitellun aikuisten harrasteturnauksen peruuntumista.

NJS noudattaa THL:n ja Keusoten ohjeistuksia aikuisten harrastetoimintaa koskevien suositusten kohdalla ja tarkentaa ohjeita koko toimintaa koskien maanantaina 23.11.2020, kun Suomen Palloliitto julkaisee päivityksiä omaan ohjeistukseensa.

NJS suosittelee kaikille THL:n ja Keusoten ohjeiden noudattamista, turvaväleistä huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä.

Toivotaan että yhdessä vastuullisesti toimimalla saadaan rajoituksia mahdollisimman nopeasti purettua ja toiminnot palautuisivat mahdollisimman nopeasti normaaleiksi.

Recent Posts