Nurmijärven Jalkapalloseura järjestää lauantaina 15.6.2019
AIKUISTEN HARRASTE JALKAPALLOTURNAUKSEN Rajamäen liikuntapuiston alueella (Kiljavantie, Rajamäki) alkaen klo 15.00.
Turnauksessa on erinomainen kahvio ja lähialueen palvelut. Turnaus sopii kaikille pilke silmäkulmassa pelaaville aikuisille futaajille.

Turnauksen hinta 165 euroa/joukkue.


Pelitapa 5 v 5, peliaika 20 min, 4 peliä, ei paitsiota, rajaheitto, maalivahdin aloitus ei saa ylittää puolen kentän rajaa 5 v 5 peleissä. Pelataan kolme alkusarja ottelua ja sen jälkeen sijoitusottelut. Harrastesarjan pelit pelataan ¼ nurmikentällä ja ”ammattilaiset” pelit pelataan ½ kentällä tekonurmella. Sekasarjoihin suositellaan sekajoukkuetta eli naisia ja miehiä.
Pisteet lasketaan siten, että voitosta 3 p, tasapelistä 1, häviö 0, jos pisteet ovat tasan, ratkaisevat maalierot ja keskinäiset ottelun tulokset sijoituksen.


Sarjat ja tasot:

Aloittelijat ja vähemmän pelanneet sekasarja 5 v 5
Sarja tarkoitettu sekajoukkueille, jotka olette esim. futisjunnujen vanhempia, joilla ei ole itsellä pelikokemusta tai mitään käsitystä siitä, mitä pallon kanssa kentällä tehdään ja miten säännöt menee. Tai olet koonnut joukkueen firmasi työntekijöistä, kaveriporukasta joka odottaa kesäistä saunailtaa. Myös futiskoulujen vasta-alkajille tämä sarja on sopivin.

Enemmän pelanneet; sekasarja 5 v 5
Sarja on tarkoitettu jonkunlaista pelikokemusta omaaville. Esim. harraste/puulaakisarjoja pelaaville kaveri- tai työporukoille, jotka eivät uskalla kokeilla taitojaan ammattilaisten sarjassa.

Otteluohjelma:

https://cupdom.com/games/?830

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuneet joukkueet:

Lisätiedot:

Jos tarvitset lisätietoja, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen turnaukset@njs.fi. Vastaamme mahdollisimman pian.

Yleisiä ohjeita
– joukkueiden tulee ilmoittautua tapahtuman infopisteessä viimeistään ½ tuntia ennen oman lohkon pelien alkua. Joukkueen yhteyshenkilö (= kapteeni) on vastuussa joukkueensa pelaajien saapumisesta ajoissa kaikkiin peleihin
– nappulakenkiä suositellaan kaikille pelaajille.
– maalivahdin tulee käyttää hanskoja.

– suosittelemme säärisuojien käyttöä,
– pelejä ohjaavat pelinohjaajat, jotka toimivat myös tuomareina. Tuomarien jakamat tuomiot ovat kiistattomia, eikä niistä voi valittaa,
– isokiviset sormukset, riippuvat korvakorut ja kaulakorut on syytä jättää kotiin. Ne voivat aiheuttaa vammoja vastustajille ja itselle ja kaulakorut saattavat katketa.

Pelaajat
– kaikkien pelaajien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä,
– joukkueen pelaajamääräksi suosittelemme 6 – 8, hyvä olla vähintään 6 jotta vaihtopelaajat riittävät.  Ja 7 v 7 peleissä joukkuekooksi suositellaan 10 hlöä.
– yksittäinen pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa

Varoitukset
Varsinaisia varoituksia ei jaeta, mutta pelaajaa tulee huomauttaa, mikäli tahallista fyysistä kontaktia esiintyy tai pelaaja käyttäytyy muuten huonosti. Mikäli varoittaminen ei auta, pelaajan voi poistaa kentältä loppupelin ajaksi. Myös maalivahdin häirintä esim. seisominen edessä ei ole sallittua.

Vakuutus
Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta, varmista siis omasta vakuutusyhtiöstä vakuutuksesi kattavuus.

Ensiapu.

Joukkueen tulee huolehtia itse loukkaantuneen ensihoidosta.

Kenttä- ja parkkialue :

https://www.nurmijarvi.fi/filebank/13725-Rajamaen_liikuntapuisto_uusittu_kartta.jpg