fb_img_1473847251481

Aikuisten futiskoulun kuuma kesäkausi starttaa toukokuussa!

 

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa hauskalla tavalla tai päivittää unohtuneita jalkapallotaitojasi? Aikuisten futiskoulun huippuhauska ja energinen porukka on juuri Sinulle!

Kesäkausi alkaa sunnuntaina 6.5.2018 ja jatkuu sunnuntaihin 28.10.2018 asti. Kesätaukoa vietetään 18.6-5.8. Harjoittelupaikkana on Nurmijärven Sähkö Areena.

Harjoituskertoja kesäkaudelle kertyy yhteensä 20. Futiskoululle on varattu koko kenttä, joten olosuhteet harjoittelulle ovat upeat!

Aikuisten futiskoulussa opetellaan perustekniikkaa, pallonhallintaa ja pelitaitoja – liikunnasta ja seurasta nauttien, irvistelemättä! Ohjaajina toimivat palokärkiperheen miesten edustusjoukkueen pallotaiturit ja futiskoulun tuotto ohjataan edustusjoukkueen toiminnan tukemiseen. Aikuisten futiskoulun jälkeen säännöllistä liikuntaharrastusta on helppo jatkaa esimerkiksi NJS:n aikuisten harrastejoukkueissa.

Miten pääsen mukaan?!

Ilmoittautuminen ryhmään päättyy 4.5.2018. Mukaan mahtuu mukaan 40 ensimmäistä ja kokemus kertoo, että kannattaa olla nopea! Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään taitotason ja mahdollisen aiemman kokemuksen mukaan. 

Hinta kesäkaudelle on 200€/osallistuja sisältäen harjoitusten lisäksi harrastelisenssin. Futiskoulun osallistumismaksun voi maksaa myös kahdessa erässä. Ilmoita tästä laittamalla viestiä ilmoittautumisen jälkeen osoitteeseen sari.tommola@njs.fi. 

Ilmoittautuminen futiskouluun tapahtuu Nurmijärven Jalkapalloseura ry:n käytössä olevan myClub-jäsenpalvelun avulla. Täytä tai päivitä huolellisesti henkilökohtaiset tietosi. Toisen perheenjäsenen tunnuksilla tehtyä ilmoittautumista ei hyväksytä. Säilytä myClub-tunnus, koska MyClub-portaalia käytetään mm. tiedottamiseen futiskoulun asioista. Klikkaa alla olevaa “ilmoittaudu nyt” painiketta ja liity kouluun missä ei ainakaan ole tylsää!
Varaa pian paikkasi suositussa Aikuisten futiskoulussa!

Lisätiedot tarvittaessa:

Sari Tommola

Seura- ja harrastekoordinaattori

sari.tommola@njs.fi