Kesäfutis 2019

Ilmoittautuminen alkaa pian!

Ota mukaan kaverit, lenkkarit, iloinen mieli ja tule pelaamaan!

NJS Kesäfutis tarjoaa jalkapallouraansa aloitteleville tai kesäharrastusta kaipaaville 7-12 vuotiaille tytöille ja pojille hauskaa, helppoa ja edullista toimintaa kesän ajaksi.  Kesäfutaajat eivät pelaa mitään virallista sarjaa, vaan nauttivat lajista, kavereista ja yhdessäolosta hyväntuulisen harjoittelun ja pelailun parissa. 

Kesäfutisryhmät käynnistyvät koululaisten kesäloman alkaessa viikolla 23 eri puolilla Nurmijärveä. Harjoituksia pidetään kerran viikossa ja ne jatkuvat aina elokuun loppuun asti. Kesätaukoa vietetään juhannuksen jälkeen kahden viikon ajan (vkot 26, 27).

Kentät ja ajankohdat (alustavat tiedot, vahvistetut kenttävaraukset tulevat maaliskuun aikana)

TIISTAI klo 15-16
-Klaukkala 1-3lk, tekonurmikenttä
-Klaukkala 4-6lk, tekonurmikenttä

TIISTAI klo 17-18
-Kirkonkylä 1-3lk, Maaniitun koulun hiekka- ja nurmikenttä
-Kirkonkylä 4-6lk, Maaniitun koulun hiekka- ja nurmikenttä

Minimiosallistujamäärä ryhmää kohti on 10 pelaajaa. Ryhmiä jaetaan tarvittaessa ilmoittautumisten perusteella kahteen tai useampaan ikä-/tasoryhmään. Kaikki ryhmät harjoittelevat kerrallaan yhden tunnin klo 17-18 (suuria ryhmiä porrastetaan klo 17-19 välillä).

PELITAPAHTUMAT 2019
– xx.x klo 10-14 NJS-hallissa Klaukkalassa
– xx.x klo 10-14 NJS-hallissa Klaukkalassa

HUOM! Pelitapahtumiin ilmoittaudutaan erikseen MyClubin kautta. Linkin ilmoittautumiseen saat lähempänä pelitapahtumaa MyClub palvelun kautta.

Hinta

NJS Kesäfutiksen hinta on 70€/kesäkausi sisältäen harrastelisenssin, ohjatut harjoitukset, kesäfutispaidan ja kaksi pelitapahtumaa kesäkauden aikana. Lisäksi kesäfutaajat pääsevät perheineen ilmaiseksi edustusjoukkueen kauden avausotteluun Klaukkalaan. Ottelupäivämäärä julkaistaan sen vahvistuttua!

Huom! Harjoitusten peruuntuessa painavan syyn, esimerkiksi poikkeuksellisen huonon sään tai sairastapauksen vuoksi, voi pelaaja osallistua jonkin toisen kesäfutisryhmän harjoituksiin viikon sisällä peruuntuneesta harjoituksesta. Huomaathan myös, että maksua ei hyvitetä, mikäli pelaaja siirtyy ikäkausijoukkueeseen kesken kesäfutiskauden.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevien linkkien kautta haluamaasi ryhmään. Ilmoittautuminen onnistuu, kun olet kirjautunut MyClubiin omilla tunnuksillasi. Uusien futaajien tulee ensin rekisteröityä. Täytäthän huolella tiedot rekisteröitymisen yhteydessä!


Aikuinen, tule ohjaajaksi kesäfutisryhmään!

Laajalle alueelle sijoittuvan toiminnan myötä tarvitsemme myös aktiivisten vanhempien apua. Olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Kesäfutisohjaajana pääset paraatipaikalle seuraamaan lasten liikunnan iloa!

Jokaiseen perustettavaan harrasteryhmään haetaan kahta ohjaajaa/ryhmä. Ohjaajalta ei vaadita erityistä valmennus- tai jalkapallotaustaa, vaan kaiken tarvittavan materiaalin sekä ohjeet saa seuralta. Vaatimuksena on ennen kaikkea positiivinen asenne sekä halu edistää lasten ja nuorten hyvinvointia liikunnan avulla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä seura- ja harrastekoordinaattoriin, sari.tommola@njs.fi.