Kesäfutis 2020

Ilmoittaudu mukaan!

Ota mukaan kaverit, lenkkarit, iloinen mieli ja tule pelaamaan!

NJS Kesäfutis tarjoaa jalkapallouraansa aloitteleville tai kesäharrastusta kaipaaville 10-13 vuotiaille tytöille ja pojille hauskaa, helppoa ja edullista toimintaa kesän ajaksi.  Kesäfutaajat eivät pelaa mitään virallista sarjaa, vaan nauttivat lajista, kavereista ja yhdessäolosta hyväntuulisen harjoittelun ja pelailun parissa. 

Kesäfutis käynnistyy koululaisten kesäloman alkaessa viikolla 23 Klaukkalassa ja kirkonkylällä. Harjoituksia pidetään kerran viikossa ja ne jatkuvat aina elokuun loppuun asti. Kesätaukoa vietetään heinäkuussa.

Kentät ja ajankohdat

TIISTAI klo 16.30-17.30

  •  Klaukkala tekonurmikenttä, 10 – 13 v.

Minimiosallistujamäärä ryhmää kohti on 10 pelaajaa.

Hinta

NJS Kesäfutiksen hinta on 50€/kesäkausi sisältäen ohjatut harjoitukset ja kesäfutispaidan. Loppukausi uusille mukaan tulleille 35 euroa ajalla 28.7-25.8.2020

Huom! Harjoitusten peruuntuessa painavan syyn, esimerkiksi poikkeuksellisen huonon sään tai sairastapauksen vuoksi, pyritään harjoitukset korvaamaan toisena ajankohtana. Huomaathan myös, että maksua ei hyvitetä, mikäli pelaaja siirtyy ikäkausijoukkueeseen kesken kesäfutiskauden.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen onnistuu, kun olet kirjautunut MyClubiin omilla tunnuksillasi. Uusien futaajien tulee ensin rekisteröityä. Täytäthän huolella tiedot rekisteröitymisen yhteydessä!


_

Aikuinen, tule ohjaajaksi kesäfutisryhmään!

Laajalle alueelle sijoittuvan toiminnan myötä tarvitsemme myös aktiivisten vanhempien apua. Olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Kesäfutisohjaajana pääset paraatipaikalle seuraamaan lasten liikunnan iloa!

Ohjaajalta ei vaadita erityistä valmennus- tai jalkapallotaustaa, vaan kaiken tarvittavan materiaalin sekä ohjeet saa seuralta. Vaatimuksena on ennen kaikkea positiivinen asenne sekä halu edistää lasten ja nuorten hyvinvointia liikunnan avulla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä meihin, toimisto@njs.fi.