Joukkueet

NJS:ssä joukkueella tarkoitetaan F8 ikävuodesta ylöspäin olevia joukkueita. Pojissa F8-C15 ikäkausijoukkue koostuu pääosin yhdestä ikäluokasta, B- ja A- junioreissa kaksi ikäluokkaa muodostavat yhden joukkueen. Tyttöjen ikäkausijoukkueet koostuvat pelaajamäärien mukaan pääosin 1-2 ikälauokan pelaajista. NJS:n tavoite on, että jokaiselle aloittavalle ikäluokalle muodostetaan sekä poika- että tyttöjoukkueet. Tietoa nuoremmista F4-F7 ikäluokille tarjottavasta jalkapallotoiminnasta löytyy etusivun Nappulat -valikosta.

Aikuisten sarjoissa NJS:ssä on sekä naisilla että miehillä ykkös- ja kakkosjoukkueet sekä ikämiehillä (KKI) joukkueet 35v ja 45v sarjoissa. Lisäksi keväällä 2014 NJS:ään on perustettu uusi soveltavan jalkapallon joukkue.

Joukkuetoiminnan tulee tukea erilaisia pelaajien kehittymispolkuja sekä nuorten pelaajien kehittymistä hyvinkin eri ikäisinä. Pelaajapolkujen hyvä toteutus edellyttää, että yhden ikäkauden sisällä toimitaan joustavasti, mutta pelaajamäärän ollessa suuri harjoittellaan ja pelataan pienemmissä ryhmissä.

Nappulatoiminnassa on oma ilmoittautumisivu, muissa ikäluokissa ilmoittaudutaan suoraan joukkueenjohtajalle