Uusi pelaaja
P2014Julkaistu: 21.01.2024 21.32

Uusi pelaaja

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Joukkueessa on tällä hetkellä mukana noin 30 pelaajaa. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden hyvissä olosuhteissa tekonurmella ja hallissa sekä kesäisin myös aidoilla nurmilla. Valmennus on Nurmijärven jalkapalloseuran koordinoimaa ja kullakin joukkueella on oma päävalmentajansa. Seuran nettisivuilta voi tutustua tarkemmin valmennuslinjaan ja muuhun seuran toimintaan.

Harjoituksissa ja peleissä pelaajat jaetaan ns. tasoryhmiin, joten jokaiselle taitotasolle löytyy oma ryhmä missä osaaminen kehittyy. Tasoryhmien kokoonpano vaihtelee lasten taitotasojen mukaan. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kaikki pääsevät omaa tasoaan vastaaviin peleihin ja turnauksiin, joita on tarjolla ympäri vuoden.

Treenaamme kolme kertaa viikossa: lämmitetyllä ulkokentällä, jalkapallohallissa ja liikuntasalissa. Treeniajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Tarkistathan harjoitusajat joko tältä sivustolta tai joukkueen johdolta.

Harjoitusajat 21.4.-toukokuun puolivälin tienoo, kunhan nurmikentät ovat kuivuneet

  • Maanantaisin Klaukkalassa Nurmijärven Sähköareenalla klo 18:30-20:00
  • Keskiviikkoisin sisäliikuntahallissa Keudassa klo 16:50-18:30 (mukaan tekniikkapallo ja hyppynaru)
  • Torstaisin Klaukkalassa ulkona tekonurmella klo 17:45-19:30

Olethan ajoissa paikalla.

Harjoituksiin ja peleihin tulee pukeutua olosuhteiden vaatimalla tavalla. Kengiksi riittävät kokeiluvaiheessa lenkkarit, mutta nappulakenkiä suositellaan käytettäväksi. Pallo (koko 4) ja juomapullo tulee olla mukana harjoituksissa. Säärisuojat ovat peleissä pakolliset ja niitä suositellaan myös treeneihin. Talvella hallissa on viileää, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Päällimmäisenä kerroksena käytetään seuran vaatteita. Harjoituksiin tulee saapua ajoissa. Jätä reppu kentän laidalle ja ota mukaasi pallo ja pullo.

Harjoituksiin voi tutustua kaksi viikkoa maksutta, tämän ajan seura vakuuttaa kokeilijat. Ota yhteyttä Jojoon p2014@njs.fi ilmoittautuaksesi harjoituksiin. Mikäli harrastus parin viikon kokeilun jälkeen kiinnostaa, voit liittyä joukkueeseen lomakkeella: https://www.njs.fi/lomakkeet/10120/uusien-junioripelaajien-ilmoittautuminen.

Kutsumme uusien pelaajien vanhemmat Jopox-järjestelmän käyttäjiksi ja pääsette ilmoittautumaan treeneihin, peleihin ja muuhun toimintaan. Jopoxin tulee myös ajankohtaisia tiedotuksia. Joukkueen vanhemmilla on whatsapp-yhteisö, johon voi liittyä niin halutessaan (suositeltavaa).

Joukkueen kuukausimaksuihin sisältyy treenit, valmennus, sarjapelit kesäkaudella ja Minari-turnaukset talvella. Lisäksi maksuihin kuuluvat seuran toimintamaksut sekä jäsenmaksu. Irtisanomisaika joukkueesta on 1 kk. Pelaaja hankkii itse pelivarusteensa. Seuran pelivarusteita voi hankkia Klaukkalan Sportiasta. Halutessaan tuotteisiin saa tilata myös painatuksia. Pakollisia varusteita ovat kaksi pelipaitaa (sininen kotipaita ja keltainen vierapelipaita), pelisukat (tummansiniset), shortsit (mustat), säärisuojat, nappulakengät ja seuramalliston treenivaatteita.

Joukkueen päävalmentaja on Jari Toivonen.

Vanhemmilla on joukkueessa aktiivinen rooli: kuljetuksen, kustannuksen ja kannustuksen lisäksi vanhemmat toimivat apuvalmentajina, huoltajina, näiden nettisivujen ylläpidossa, rahastonhoitamisessa, peli- ja turnaus reissujen järjestämisessä, talkoiden hoitamisessa ja monessa muussa. Niitä klassisia mokkapalojakin pääsee leipomaan.

Tervetuloa kaikki uudetkin vanhemmat mukaan joukkueen toimintaan! Yhdessä voimme tehdä toiminnasta laadukkaampaa!

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Jojoon (p2014@njs.fi).

Nähdään kentällä!

Joukkueen uusimmat uutiset

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18