Edustus Naiset, Kansallinen Liiga

KuPS - NJS   11 - 0

Väre Areena TN

NJS TAPPIOON KUOPIOSSA

Subway Kansallisen Liigan maalipörssin kuopiolaiset kärkinimet Lavdije Begolli ja Gentjana Rochi soittivat KuPS-orkesterin hienoimmat soolot. Yksipuolinen esitys päättyi kotijoukkue KuPS:in voittoon lukemin 11-0 (5-0). Begollin viisi maalia nosti naisen kauden kokonaissaldon jo 22 maaliin. Rochin kaksi maalia olivat hänelle kuluvan kauden maalit numero 14 ja 15.

NJS:n matala blokki ei pystynyt blokkaamaan hallitsevan mestarin KuPS:in hyökkäysten vyöryä. Enimmäkseen laitamurtojen kautta NJS:n rangaistusalueelle edennyt sarjakärki KuPS näytti voimansa myös maalin läheisyydessä. Kulma- ja vapaapotkuissa NJS oli suoraan sanottuna helisemässä kokeneempien kuopiolaisten käsittelyssä.

Sarjataulukon ääripäiden ero oli niin hyökkäys- kuin puolustuspelin osalta päivänselvä. NJS-joukkueen on nyt syytä keskittyä otteidensa terävöittämiseen, kun viidestä runkosarjan jäljellä olevasta ottelusta neljä käydään sarjataulukon TOP 4:n alapuolella olevia joukkueita vastaan.

Sini Kyllönen mv

NJS jatkaa Subway Kansallisen Liigan pelejä ensi viikon lauantaina kotinurmella. Vieraaksi Klaukkalaan saapuu Ilves Tampereelta. Tervetuloa urheilukentän katsomoon!

Tilastot
KuPS

11 - 0

(5-0)
5'MaaliBegolli Lavdije
15'MaaliBegolli Lavdije
18'MaaliHartikainen Anni
34'MaaliSiren Emmi
35'MaaliRochi Gentjana
46'MaaliBegolli Lavdije
48'MaaliBegolli Lavdije
56'MaaliKröger Aino
61'MaaliRochi Gentjana
63'MaaliBegolli Lavdije
90'MaaliKauppila Anni-Maija