2
KES
18.30
Edustus Naiset, Kansallinen Liiga

NJS - HPS  0 - 3

Klaukkala N

NJS-HPS torstaina 2.6. klo 18:30 Klaukkalan nurmella

Subway Kansallisen Liigan kymmenes pelikierros lähtee liikkeelle Klaukkalasta. Torstaina 2.6. nurmelle juoksevat sarjataulukon viimeiseksi pudonnut NJS ja kuudenneksi kivunnut HPS. Ottelu alkaa klo 18.30.

Helsingin Palloseura saapuu Klaukkalaan kolmen pelin tappiottomassa putkessa. Viime viikkoina HPS on ottanut voitot Ilveksestä (5-0) ja Hongasta (1-0). Oulussa ONS:in vieraana peli päättyi maalittomana.

HPS:n maalivahdit Jessica Kiviaho ja Erika Tuomela ovat kumpikin pelanneet jo useamman ottelun. Kiviaho on pelannut kuudessa pelissä, Tuomela kolmessa.

Hopsin pelaajista pallossa ovat eniten olleet kiinni puolustajat. Helmi Vapola, Eerika Hämäläinen ja Julia Haikonen ovat kaikki syöttäneet palloa yli 400 kertaa menneiden yhdeksän pelin aikana.

"Vihreistä jääkäreiden" ahkerimmat laukojat ovat olleet kokeneemmasta kaartista. Hyökkääjä Piipa Kämppi ja keskikenttäpelaaja Aino Lehtinen ovat kumpikin laukoneet 14 kertaa. Kapteeni Lehtinen on onnistunut maalinteossa kolmesti, Kämppi kerran. Puotinkylän Valtista Hopsiin siirtynyt Oona Jääskeläinen on osunut jo neljästi, joista kaksi maalia tuli viime viikon voitossa Ilvestä vastaan.

HPS on ollut viime kausina Palokärjille vaikea voitettava. Kuluvan kauden avausottelussa Talin hallissa NJS ja HPS tasasivat pisteet lukemin 3-3. Muut aiemmat kohtaamiset ovat olleet viime syksyn liigakarsinnoissa ja toissa kaudella Ykkösessä. Näistä neljästä kohtaamisesta HPS vei nimiinsä kolme ja kerran päädyttiin tasanumeroihin.

NJS valmistautuu HPS:n vierailuun neljän ottelun tappioputkessa. Kolme viimeisintä häviötä ovat olleet yhden maalin pelejä. ONS ja PK-35 olivat parempia luvuin 1-0 ja HJK luvuin 2-1.

Palokärjet saavatkin terävöittää otteitaan maalipaikoissa ja niiden luomisessa, jos mielivät HPS:ltä pisteitä napsia. Jo torstaina vastaan tuleva ottelu tietää päävalmentaja Mikko Rannan pelaajistolle tavallisuudesta poikkeavaa viikkorytmiä. Harjoituksia ei voida isolla juoksukuormituksella käydä viikolla käytännössä laisinkaan, kun osalla pelaajista on yhä palautumisvaihe käynnissä viikonlopun pelin jäljiltä.

Urheilukentän nurmi oli viime kaudella NJS:lle hyvä pelialusta. Joukkue voitti maalinsa tyhjänä pitäen molemmat nurmella käymänsä Ykkösen pelit (TPS ja Ilves/2) ennen kuin juoksuratojen vaihtotyö sulki nurmen pelien osalta loppukaudeksi.

Ottelun NJS-HPS tuomitsee Lotta Vuorio. Vuorio on Kansallisen Liigan Erotuomariyhdistyksen puheenjohtaja.

Alle 16-vuotiailla kannattajilla on otteluun ilmainen sisäänpääsy. Myös kaikki nykyisin NJS:n joukkuetoiminnassa mukana olevat pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät seura-asussa veloituksetta otteluun. Timantti- ja seurakortit tarkastetaan portilla. Opiskelijoiden ja eläkeläisten sisäänpääsymaksu on 5 euroa, muilta katsojilta veloitetaan lippukassalla 10 euroa.

Tervetuloa katsomaan Subway Kansallista Liigaa tilavaan mutta tunnelmalliseen katsomoon! Tule parhaille paikoille näkemään ja kokemaan paikallista ja suomalaista huippufutista! Oli arki tai pyhä,

Ottelu Ruudussa livenä, klikkaa lähetykseen tästä

Palokärki taistelee!

Tilastot

0 - 3

HPS
(0-3)
18'MaaliJääskeläinen Oona
20'MaaliOnufriew Hanna
27'MaaliJääskeläinen Oona

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18