Nappuloiden Hallikausi avautui taas
Eskarifutis (2015)Julkaistu: 18.01.2021 19.40

Nappuloiden Hallikausi avautui taas

NJS Nappulajalkapallokoulun 2015 syntyneiden ryhmän Talvikauden harjoitukset jatkuivat hallissa

Tänään jatkui Talvikauden harjoitúkset Nurmijärven sähkö Areenalla eli kuplahallissa poikkeusolosuhteissa. Ihan kaikkia vanhempia viesti poikkusrajoituksista ei ollut tavoittanut ja tämä tietysti jännitti niin pelaajaa kuin vanhempaa. Kaikesta selvittiin ja tämän reippaampia jalkapallokoululaisia ei Nurmijärveltä löydy. Jokainen voi olla ylpeä omasta jäkikasvustaan ja jokainen vanhempi voi taputella itseäänkiin selkään siitä että selvisi alkujännityksestä. Tässä vielä kertauksena poikkeustoimet, jotka mahdollistavat harjoittelun halliolosuhteissa.

Henkilömäärä tiukasti rajoitettu

Hallin avautuminen on positiivinen ja odotettu asia, mutta turvallisuudesta huolehtiminen vaatii myös jokaisen joukkueen, pelaajan, valmentajan ja vanhemman aktiivisuutta ja huolellisuutta. Hallin sisätilan sallittu maksimihenkilömäärä on tämänhetkisillä rajoituksilla 50 henkilöä (25 henkeä/puoli hallia). Tämä luku sisältää pelaajat, valmentajat sekä tarvittaessa mahdolliset joukkueen toimihenkilöt. Ulkopuolisilta henkilöiltä, kuten saattajilta ja katsojilta, halli on edelleen suljettu

Kertaus turvallisen harjoittelun lähtökohtiin halliolosuhteissa

- oireisena ja sairaana ei tulla harjoituksiin
- käsidesin käyttö harjoituksiin tullessa ja sieltä poistuessa
- kasvomaskin käyttösuositus kaikilla yli 12-vuotiailla kaikissa muissa kuin itse urheilutilanteissa
- omalle vuorolle mennään vasta sen alettua, jotta aikaisemmat ryhmät ehtivät alta pois
- harjoituksiin tullaan ja sieltä poistutaan varusteet päällä
- pukukopit eivät ole käytössä

Jos edellä mainitut poikkeustoimet mietityttävät vanhempia, voitte olla yhteydessä siitä Nappulakoordinaattori Sirpa Laukalaan nappulat@njs.fi ja voimme keskustella lisää mm. korona-turvallisuudesta ja vaihtoehdoista.