T11-T12 / TE9-TF8

NJS Supersalamat – Tervetuloa mukaan v. 2011 ja 2012 syntyneiden tyttöjen joukkueeseen!

Harjoituksia ja pelitapahtumia on 2-3 kertaa viikossa. Yleensä harjoituspäivät ovat maanantai ja torstai.

Joukkueen valmennuksesta vastaa vastuuvalmentaja ja mukava joukko apuvalmentajia. Joukkueessa on noin kolmekymmentä innokasta tyttöä.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Uudet pelaajat voivat tulla mukaan kokeilemaan joukkueen harjoituksiin. Kokeilujakso on ilmainen, ja sen aikana voi osallistua treeneihin neljä kertaa. Uusien pelaajien ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta t2011_2012(at)njs.fi.

Varusteet

Uudet pelaajat pärjäävät ensimmäisillä kerroilla hyvin liikuntavarusteilla, lenkkareilla ja juomapullolla. Jos harrastusta haluaa jatkaa, tulee pelaajalle hankkia nappikset ja säärisuojat.

Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla turnauksia varten joukkueen virallinen peliasu, johon kuuluu pelaajan numerolla varustettu pelipaita, shortsit ja jalkapallosukat. Pelipaidan saa lainaksi joukkueelta tai sellaisen voi ostaa omaksi Team Sportia Klaukkalasta (osoite Klaukkalantie 57), josta saa myös neuvontaa varusteisiin liittyen. Sportiasta voi hankkia myös joukkueen harjoitteluasuja.

Facebookissa toimii ryhmä nimeltään NJS varustekirppis. Sen kautta voi hankkia käytettynä seuran varusteita.

Maksut

Supersalamat-joukkueen kuukausimaksu on 45 euroa, johon kuuluvat mm. valmennus ja harjoitusvuorot. Kuukausimaksun lisäksi tulevat vuosittainen olosuhdemaksu 200 euroa, NJS-jäsenmaksu 85 euroa ja pelaajalisenssi 29 euroa sisältäen vakuutuksen.

Turnaukset

Osallistumme vuoden mittaan useisiin hauskoihin turnauksiin, Stadi Cupista NJS-minareihin.

Supersalamat osallistuu mielellään myös muihin turnauksiin ja pelaa harkkapelejä. Kutsut turnauksiin ja peleihin voi lähettää joukkueen sähköpostiin t2011_2012(at)njs.fi.

Toimihenkilöt

Joukkueen sähköposti: t2011_2012(at)njs.fi

Joukkueenjohtajat:

  • Susanne Lehtinen
  • Anna Haimila / uudet pelaajat
  • Heidi Nieminen / turnaukset