Kausikortti 2018

 

Edustusjoukkueen kausikortti sisältää pääsyn kaikkiin NJS:n miesten edustusjoukkueen II-divarin kotiotteluihin kaudella 2018.

Haaste – 200 kausikorttia!

Jos haluat tilata samalla kerralla useamman kausikortin, niin jätä tilauksen yhteydessä asiasta viesti, kohdasta Omat lisätiedot -> Lisää viesti järjestäjälle

Nyt myydään ensi kesän katsomot täyteen. Kauden 2018 kausikortti kaikkiin kotiotteluihin kampanjahintaan vain 29 €.

Tartu haasteeseen – varaa omasi, kutsu ystäväsi ja ilmoittaudu mukaan haasteeseen ja tehdään tästä haasteesta totta. Kun saamme 200 sitovaa varausta, kausarit myydään 29 euron hintaan (norm 50 €)!

Kausikortit laskutetaan jälkikäteen haasteen päätyttyä ja toimitetaan postitse maaliskuun aikana.

Seuran jäsenet ja muut yksityishenkilöt tekevät varauksen myClubin kautta ja yritykset sähköpostitse lähettämällä varaus yhteystietoineen sekä varattavien korttien määrä osoitteeseen: lauri.bergstrom@njs.fi

myClub vaatii ilmoittautumisen yhteydessä rekisteröitymisen, jotta saamme tarvittavat yhteystiedot kortin toimittamiseksi. Rekisteröityminen yksin ei riitä, vaan sen jälkeen pitää vielä erikseen ilmoittautua.

Oman ilmoittautumisen voi tarkistaa täältä: https://njs.myclub.fi/flow/events

 

 

HUOM! Kausikortin varaajan ilmoittautuminen on sitova. Mikäli haaste ei täyty, varaaja ei sitoudu ostamaan normaalihintaista kausikorttia.

 

Ilmoittaudu Haasteeseen