NappulaMinarit 2020 -2021

Nurmijärven Jalkapalloseura järjestää talven 2020-2021 aikana Minareita 2015-2014 syntyneille tytöille ja pojille.

Pelit pelataan 5v5 peleinä. Peliaika 1 x 20 min ilman puoliaikaa, 5 minuutin välit pelien väleissä. Klaukkalan urheilualueella (Kisatie 9, Klaukkala).

Minarit ja maksut

Pelitapahtuman hinta on 80 euroa/tapahtuma. 

Tytöt 2014  (ei tasoa) 

Pojat 2014 enemmän pelanneet

Pojat 2014 vähemmän pelanneet

Pojat / Tytöt 2015 (ei tasoa)

Pelit 5v5  ( maalivahti + 4 kenttäpelaajaa, joukkueen koko max. 10 pelaajaa, sekajoukkueet mahdollisia)

Pelipäivät ovat 

29.11, 19.12, 23.1, 6.2 ja 20.3 klo 9-12

Säännöt

Turnauksessa pelataan Palloliiton Kaikki Pelaa- säännöillä. Tutustu tarkemmin sääntöihin täällä. Kaikille pelaajille diplomit ja 1 tsempparipalkinto per ryhmä. Oheistoiminnasta infotaan myöhemmin!

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Turnaus pelataan Klaukkalan Urheilupuistossa osoitteessa Kisatie 9, 01800 Klaukkala. Pysäköintitilaa löytyy kenttien läheisyydestä. Opastus paikan päällä. 

Turnauksen ja alueen palveluita

  • Edullinen ja monipuolinen tarjonta paikan päällä turnauskahvilassa!
  • Kaupat, apteekki sekä muut Klaukkalan keskustan palvelut lähellä
  • Lähin Otto-automaatti osoitteessa Liikekuja 1

Lisätiedot

Minareita koordinoi nappulakoordinaattori. Jos tarvitset lisätietoja, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen nappulat@njs.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

Ilmoittautuminen:

Joukkueet voivat ilmoittautua osoitteessa: https://www.njs.fi/nappulat/nappulatapahtumat/nappulaminarit/ilmoittautuminen/

Ilmoittautuneet näet osoitteesta: https://www.njs.fi/nappulat/nappulatapahtumat/nappulaminarit/ilmoittautuneet/

COVID-19 TURVALLISUUSOHJEET

Nurmijärven jalkapalloseura seuraa tiivisti alueen korona-tilannetta. Minareihin tulee tulla terveenä ja noudattaa hyvää yskimis- ja käsihygieniaa. Hallissa on maskisuositus ja edellytämme sen noudattamista. Ainoastaan pelaava kokoonpano, valmentaja ja pelinohjaaja eivät tarvitse käyttää maskia pelin aikana. Pelien ollessa tauolla suosittelemme kaikille maksien käyttöä. Lämmittely suoritetaan ulkona hallin edessä jossa on lämmin kahvioteltta. Pukuhuoneet ovat vain wc-käytössä. Pelinohjaajat desinfioivat pallot joka ottelun välissä. Jokainen peliryhmä tuo turnaustoimistoon peliryhmäluettelon, jossa pelaajan nimi ja huoltajan puhelinnumero sekä joukkueen minari-vastuunhenkilön yhteystiedot. Pidetään huolta meistä kaikista ja kannetaan vastuuta, että saamme pelit pelattua ja kaikkien on turvallista pelata ja kannustaa.

Tartunnan torjunnan suunnitelma