Nappuloiden valmennus ja ohjaus

NJS:ssä alueellisten nappularyhmien ohjaajat ovat pitkälti vanhempia. Nappulaohjaajana toimiminen ei edellytä aiempaa valmennuskokemusta. Ohjaajia pitää olla useampia jokaisessa alueellisessa ryhmässä. Tältä sivulta löytyy ohjeita ja työkaluja ryhmien ohjaajille.

Kausisuunnitelma

Jalkapallossa kausisuunnitelmalla määritellään, milloin harjoitellaan ja mitä eli mikä on minkäkin kauden teema. Jotta voisit harjoituksissa keskittyä täysin lasten ohjaamiseen, olemme tekemisesi helpottamiseksi toiminnan laadun varmistamiseksi laatineet kausisuunnitelmat valmiiksi kaikille nappulaikäluokille sekä suunnitelleet myös valmiiksi kaikki harjoitukset. Nappulaohjaajilla on myös mahdollisuus käyttää muita harjoituksia, mutta vain sovitun teeman sisällä.

Tukea ja apua valmentamiseen

Tutor-tuki

Ohjeiden lisäksi nappulaohjaajien /-valmentajien tukena toimivat Tutorit (yhteystiedot TÄÄLTÄ), jotka keskittyvät ainoastaan 4-7 vuotiaiden Nappulaohjaajien opastamiseen ja tukemiseen.

Koulutusta

Opastuksen ja tuen lisäksi NJS tarjoaa jokaiselle Nappulaohjaajalle valmennuskoulutusta. Toivomme, että jokainen Nappulaohjaaja suorittaisi Suomen Palloliiton valmennuskurssi E:n. Kurssi pidetään NJS:n toimesta aina keväisin ja koulutusajankohdat käyvät parhaiten ilmi seuran tapahtumakalenterista sekä seuran koulutussivuilta

Tukimateriaalia

Olemme keränneet tälle sivulle erilaista tukimateriaalia nappulaohjaajan avuksi.

NappulaValioliiga

Leikkikoulu

  • (Tulossa)

Lapsi-aikuinen -leikkikoulu

  • (Tulossa)

Katso tästä valmennusvideoita

Valmentajien roolit ja tehtävät

TÄSTÄ linkistä löydät lisätietoja.