NJS Nappula Jalkapallokoulu

NJS Nappula Jalkapallokoulu on sekä tytöille että pojille mukava tapa aloittaa jalkapalloharrastus.  NJS Nappuloiden pitkäaikainen yhteistyökumppani on Klaukkalan Citymarket.

Jalkapalloa harjoitellaan 2 kertaa viikossa. Pelaamaankin pääsee hauskoissa nappulapelitapahtumissa ja seuran omissa turnauksissa sekä vanhin ikäluokka piirin karuselliturnauksissa. Pelitapahtumia ja turnauksia on vuodessa yhteensä 6-10 kpl riippuen iästä. Uudet pelaajat saavat NJS:n virallisen pelipaidan. Paita on seuran omaisuutta ja sen käydessä pieneksi voi sen vaihtaa seuraavassa pelitapahtumassa.

Lapsesi lopettaessa harrastuksen ilmoita siitä sähköpostitse nappulat@njs.fi ja lopettaessa paita tuleen palauttaa joukkueen valmentajalle (palauttamatta jääneestä pelipaidasta seura veloittaa 35€/paita).

NappulaValioliigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme joukkueisiin innokkaita vanhempia apuvalmentajiksi sekä muihin tehtäviin. Valmennukseen mukaan tuleminen on helppoa, koska kaikki harjoitukset on valmiiksi suunniteltu (lisätietoa nappulat@njs.fi).

Talvikausi 2019-2020 on tarkoitettu 2014 ja 2013 syntyneille tytöille ja pojille.

Harjoitusajat

Talvikausi alkaa viikolla 44 ja loppuvuoden osalta salivuorot ovat voimassa 10.12. asti (salit kiinni 11.12.-6.1.2020) ja hallivuorot 19.12. asti. Tammikuussa nappulatoiminta jatkuu viikolla 2 (7.1. ->) ja kyseiset vuorot voimassa huhtikuun loppuun asti.

Harjoitusajat vk 44 alkaen:

NAPPULA JALKAPALLOKOULU (2014 synt.):
Klaukkala Haikalan koulu tiistaisin klo 17.00-18.00
Klaukkala halli torstaisin klo 18.00-19.00

NAPPULA JALKAPALLOKOULU (2013 synt.):
Klaukkala Harjulan koulu tiistaisin klo 17.00-18.00
Klaukkala halli torstaisin klo 18.00-19.00

 

Maksut

Ilmoita lapsesi mukaan nyt edullisilla  hinnoilla!
Kevätkausi 7.1-30.4.2020  Nappulajalkapallokoulu 2013 ja 2014: 99 € (2 kertaa/viikko)

Osallistumismaksu sisältää:

  • Ohjatun harjoittelun
  • Kenttäkulut
  • PELIPASSIN, korttelipassi ja tapaturmavakuutus. Vakuutuksen ehdot https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset#Tuoteseloste
  • Ohjeet tapaturman sattuessa https://www.palloliitto.fi/vahingon-sattuessa

 

            NAPPULAJÄSENMAKSU 55 euroa/vuosi. Veloitetaan erillismaksuna kerran vuodessa. Lisätiedot seuran jäsen- ja toimintamaksuista     https://www.njs.fi/seura/maksut/

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta napista!

Mukaan harjoituksiin tarvitset liikunnallisen ja säänmukaisen varustuksen, lenkkarit tai nappulakengät, oman nimikoidun pallon (koko 3) sekä juomapullon. Säärisuojia suosittelemme kaikille pelaajille. Ja tietysti paljon iloista mieltä!

Jos haluat lisätietoa harrastukseen liittyen ota yhteyttä nappulat@njs.fi