Leirit

NJS Kesäleiri 2019

Haluatko aloittaa kesäloman jalkapallon ja ohjatun liikunnan parissa? Tervetuloa NJS futisleirille 10. – 14.6.2019!

Leiri on tarkoitettu kaikille 2008-2011 syntyneille tytöille sekä pojille. Leirin sisältö sopii jokaiselle taitotasosta riippumatta. Kokeneet ohjaajat takaavat sen, että tekeminen on mielekästä oli – sitten kyseessä kokeneempi pelaaja tai vasta-alkaja.

Leirin tapahtumapaikkana toimii Klaukkalan urheilupuisto (tekonurmi/Nurmijärven sähkö Areena) ja leiriaika on maanantaista perjantaihin päivittäin klo 10-14. Leirin hinta on 90€ ja ilmoittautuminen kestää 28.5.2019 asti. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumisen hinta 110€.

Ohjeita leiriläisille

Varaathan mukaan evästä (esim. vettä/mehua, hedelmiä/vihanneksia ja leipää), jotta jaksetaan tsempata hyvin koko leiripäivä. Leiripäivän aikana pidämme yhden pidemmän evästauon. Lisäksi lapsella on hyvä olla mukana, oma jalkapallo, säärisuojat ja jalkapallokengät, jos sellaiset omistaa. Pärjää toki myös lenkkareilla. Tietenkin säänmukainen ja liikunnallinen muu vaatetus.

NJS-futisleirin vastuuohjaajana toimii Asko Jortikka, asko.jortikka@njs.fi , 040 7054 707. Vastuuohjaajan lisäksi leirillä on NJS:n kesätyöntekijöitä ohjaamassa lapsia.

Leiriltä otetaan mahdollisesti kuvia, joita NJS voi käyttää leirien mainostamiseen. Mikäli, ette halua lastenne olevan kuvissa niin laittakaa siitä viestiä osoitteeseen: asko.jortikka@njs.fi.

Tärkein juttu on tietenkin iloinen mieli ja se, että pidetään hauskaa jalkapallon parissa. Nähdään NJS – Futisleirillä!

HUOM!!!
VIRALLINEN ILMOITTAUTUMINEN MYCLUBIN KAUTTA:

https://njs.myclub.fi/flow/events/1186900