Tema siirtyy sivuun miesten edustuksen päävalmentaja paikalta
Julkaistu: 13.11.2023 08.27

Tema siirtyy sivuun miesten edustuksen päävalmentaja paikalta

Viimeiset viisi kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Teemu Savukoski jättää ensi kaudella vetovastuun uudelle päävalmentajalle.

Tema toimi viiden vuoden aikana 114 virallisessa ottelussa päävalmentajana, ja joukkue on näiden kausien aikana vakiinnuttanut paikkansa Miesten Kakkosessa. Jokaisella kaudella joukkue on hyvissä ajoin varmistanut sarjapaikan Kakkosessa ja sijoittunut kausien aikana sijoille 6-9. Paras kausista oli juuri loppunut kausi 2023, jolloin joukkue sijoittui kuudenneksi ja teki samalla seuran ennätyksen pisteissä, voitoissa ja maalierossa pelatun kauden aikana. Teman valmentamien vuosien aikana moni seuran kasvatti on ottanut ensi askelia Kakkosessa, parhaimmillaan jopa kahdeksan oman seuran kasvattia on ollut samaan aikaan aloituksessa.

”Seuramme miesten edustusjoukkue on Teman aikakaudella ottanut isoja askeleita urheilullisemmaksi ja pallonhallintaan perustuvaan pelaamiseen. Samalla myös moni nuori omalta kylältä ja pääkaupunkiseudulta on saanut hyvän kehitysympäristön” kommentoi valmennuspäällikkö Tuomo Saarnio.

Mitkä mietteet Teemulla viiden vuoden ajasta?
"Ensimmäisenä nousee kiitollisuus. Erittäin antoisa aika päävalmentajana miesten tasolla on monella tapaan opettanut ja kasvattanut itseä valmentajana. Kiitos jokaiselle pelaajalle sekä taustoille, jotka ovat olleet mukana tänä aikana. Erittäin hieno matka on teidän kanssanne kuljettu. Hienoa, että matka jatkuu seurassa edelleen, vaikka rooli muuttuu."

Pyysimme Temaa pohtimaan mieleenpainuvimmat ottelut valmennusajalta ja Top 5 -ottelut viiden vuoden ajalta Teman mielestä ovat

  • 13.6.2021 NJS 2-1 Reipas. Tiukkaa vääntöä koko peli. Loppua kohden alettiin hallitsemaan peliä ja noustiin tappiosta voittoon Masa Kaipion huikealla vaparimaalilla ottelun lopussa.
  • 21.5.2022 PKKU 2-3 NJS. Tunteiden vuoristorataa, loistava alku pelille, sitten PKKU johtoon, noustiin rinnalle ja ohi. Sankkisen Eetun maukas tasoitus ja lopussa lisäajalla Kaipion Masan eka puskumaali syöksyen toi voiton aina vaikeasta vastuksesta PKKU:sta.
  • 14.9.2019 JIPPO 1-3 NJS. Varmasti yksi hienoimpia vierasmatkoja ja paluumatkalla pysähdys Mikkeliin ei unohdu. Niko ”Aittis” Aittasalmen voittomaali ja kramppi heti päälle. Tuukka Niemelän huikea debyytti maalissa ja Miro Salmisen kaksi maalia. Kooste löytyy edelleen Jipon YouTube-kanavalta.
  • 1.10.2023 NJS 5-2 PK-35. Nyt ykkösliigaan nousseen jengin voittaminen noin selkeästi ja järkevällä pelaamisella. Pelillisesti varmaan yksi joukkueen parhaimmista esityksistä koko valmennukseni aikana ja viisi hienoa tehtyä maalia.
  • 3.8.2019 NJS 3–1 Klubi 04. Ehdottomasti oma suosikkini. Huikea tunnelma pelissä, katsomo kannusti omiaan, piinasi vastustajia ja pelaajat taistelivat huikean voiton. Toivottavasti saataisiin tulevaisuudessa samaa menoa.


Tema ei kokonaan jää pois edustuksen toiminnasta, vaan jatkaa yhtenä valmennustiimin jäsenenä tulevalla kaudella.
Uusi päävalmentaja ja muu valmennustiimi julkaistaan myöhemmin tällä viikolla.

Avoimet harjoitukset käynnistyvät maanantaista 20.11. alkaen kolme kertaa viikossa aina 19.12. asti.

Jos olet kiinnostunut tulemaan näytille, niin lisätietoa antaa:
Teemu Savukoski
+358458849280
teemu.savukoski@njs.fi

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18