N2 hakee uusia pelaajia!
Naiset 2Julkaistu: 04.04.2022 22.12

N2 hakee uusia pelaajia!

Meillä NJS N2:ssa otetaan jokainen tilanne kuntotestistä valokuvaukseen aina vakavasti ja suhtaudumme muutenkin asioihin erittäin totisesti. Kentällä pelataan verenmaku suussa. NOT!

Pelaamme naisten nelosta ja tavoittelemme tulevaisuudessa nousua 3-divariin. Otamme ottelut ja treenit kyllä tosissamme, mutta se ei meidän joukkueessa tarkoita sitä, etteikö iloa ja naurua mahtuisi mukaan.

Treenaamme kahdesti viikossa (tällä hetkellä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin) talvet hallissa ja kesät ulkona. Huhtikuun lopusta lokakuulle yleensä viikoittain tulee lisäksi yksi sarjapeli Uudenmaan alueella. Ennen sarjakauden avausta käymme perinteisesti yhdessä leirillä hiomassa tulevan kauden taktiikan viimeisen päälle kuntoon. Joukkuettamme valmentaa Markku Siivonen ja Riki Ogata.

Mikäli olet pelannut joskus aiemmin jalkapalloa, sopisit varmasti rentoon ja motivoituneeseen joukkoomme. Ikähaitaria löytyy ja monet viime vuosien entiset b-tytöt ovat löytäneet paikkansa joukkueestamme (kuten hyvin myös ne, joilla se b-tyttöaika on ollut jo jokusen vuoden aikaisemminkin). Jos tämän esittelyn jälkeen alkoi futishammasta kolottamaan ja haluat päästä tutustumaan meidän porukkaan, niin ota rohkeasti yhteyttä joko n2@njs.fi tai Heidi Kajastiehen 040 720 7225.

Joukkueemme löydät myös instagramista nimellä njs_n2 sekä Facebookista NJS N2

Joukkueen uusimmat uutiset