Julkaistu: 25.11.2020 20.02

Joukkueen toiminta

NJS P2010 on vuonna 2010 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen koko on tällä hetkellä noin 45 pelaajaa. Harjoittelemme pääosin Klaukkalassa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti turnauksiin ja pelitapahtumiin eri puolilla Etelä-Suomea.

Joukkueemme harjoittelee yhtenä joukkueena. Jakaannumme harjoittelun osalta tasoryhmiin (valkoinen, sininen, musta), joita kaikkia ohjaa seuran ammattivalmentaja tukenaan ryhmä isävalmentajia ja toimihenkilöitä. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa.

Jokaiselle pelaajalle halutaan taata mahdollisuus harrastaa jalkapalloa 3 kertaa viikossa, toki oman halukkuuden mukaan. Jokainen pääsee harjoittelemaan omaa tasoa vastaavassa ryhmässä. Valkoisella tasolla on hyvätasoista jalkapallon harjoittelua, jossa valmentajat ohjaavat harjoituksia ja pelejä, mutta kynnys jalkapallon pariin tulemiseen pidetään matalana. Joukkueeseen mukaan pääsevät sekä ensimmäistä kertaa kentälle tulevat, että jo hieman pidempään palloa potkineet. Valkoinen ryhmä pelaa otteluita harrastetasolla.

Sinisen ja mustan tason ryhmissä toimintaan sitoudutaan vahvemmin. Harjoittelua on yhtä paljon, mutta vaatimustaso on hieman kovempi. Ryhmät pelaavat otteluita haaste- ja kilpatasolla.

Kaikissa ryhmissä tasosta riippumatta jalkapallon harrastamisen pitää olla hauskaa ja mielenkiintoista. Sen tulee tukea poikien kehittymistä kentällä ja sen ulkopuolella.

Voit seurata matkaamme myös Facebookissa https://www.facebook.com/NJSP10/

Seuran uusimmat

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18