Julkaistu: 25.11.2020 20.00

Uudet pelaajat


Toivotamme kaikki innokkaat jalkapalloilijat tervetulleeksi joukkueeseen.

Aloitettaessa jalkapalloharrastuksen on hyvä muistaa, ettei kukaan ole Ronaldo tai Messi syntyessään. Peli- ja vuorovaikutustaidot kasvavat ajan kanssa ja taitojen kehittymiseen varataan aikaa jokaisen pelaajan kohdalla.

Pelaamista voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen toivomme liittymistä joukkueeseen. Kokeiluvaiheessa on hyvä varmistaa, että vapaa-ajan vakuutukset ovat voimassa, koska joukkue hankkii lisenssit ja vakuutukset vasta jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Suositusvarustus harjoituksiin on olosuhteisiin sopiva urheiluasu, jalkapallokengät, säärisuojat ja oma pallo (koko 4). Toki kokeiluajalla voi pelata lenkkitossuilla eikä oma pallokaan ole vielä pakollinen. Peleissä peliasuna on: pelipaita, mustat shortsit tai urheiluhousut, pelisukat ja jalkapallokengät.

Tarkempaa tietoa joukkueen toiminnasta, harjoitusajoista ja maksuista erillisissä liitteissä.

Kaikki NJS:n ikäkausijoukkueet osallistuvat naisten ja miesten pelien talkoisiin vuorollaan. Talkoovuoroja tulee jokaiselle joukkueelle 5 - 6 kaudessa. Käytännössä talkoilu tarkoittaa mainosten laittamista, pääsylippujen myyntiä, kahvion pitämistä ja pallopoikina toimimista.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan (p2010@njs.fi). Nähdään kentän laidalla!

Seuran uusimmat

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18