NJS PERHEFUTIS

Lasten liikuntapolku seurassamme: LASTEN LIIKUNTAPOLKU

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

Nurmijärven jalkapalloseuran Perhefutiksessa jokaisella ohjatulla tunnilla lapsella on mukana tuttu ja turvallinen aikuinen. Perhefutis-toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lapsi pääsee lisäksi tutustumaan jalkapallon perusteisiin. Talvikauden 2022-2023 Perhefutis on suunnattu 2018–2020 -syntyneille tytöille ja pojille. Vaikka pallo on keskeinen elementti, niin tärkeintä kerhossa on lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki ja liikunnan ilo. Perhefutis pidetään talvella Nurmijärven Sähkö Areenalla eli kuplahallissa tai koulun liikuntasalissa ja kesällä hallissa tai ulkokentällä kerran viikossa.

Mukaan harjoituksiin tarvitset liikunnallisen ja säänmukaisen varustuksen, lenkkarit tai nappulakengät sekä juomapullon. Ja tietysti paljon iloista mieltä!

Tutustu tästä linkistä vielä enemmän perhefutikseen https://youtu.be/aiqRvapAE6I

HARJOITUSAJAT

kesäkausi 24.4. - 8.10.2023 (kesätauko 3.7. - 30.7.)

Klaukkalan ryhmä harjoittelee TIISTAISIN KLO 17:15-17.55 Nurmijärven sähkö areenalla (Klaukkalan kuplahalli), (Kisatie 9, 01800 Klaukkala)

Kirkonkylän ryhmä harjoittelee KESKIVIIKKOISIN KLO 17:00-17:40 Maaniitun koulun nurmella (Heikkiläntie 27, 01900 Nurmijärvi)

Harjoitusaikoihin ja paikkoihin ovat muutokset mahdollisia ja niistä infotaan erikseen.


MAKSUT

24.4. - 8.10.2023 hinta 155 euroa.

Hinta sisältää:

  • Ohjatun harjoittelun kerran viikossa
  • Kenttäkulut

Huomioithan, ettei lapsesi ole vakuutettu seuran toimesta! Voit tutustua toimintaan kolme viikkoa. Muista ilmoittaa kokeilun päättyessä, mikäli ette jatka toimintaa osoitteeseen nappulat@njs.fi ja jenni.lehto@njs.fi


Yhteystiedot:

Nappulakoordinaattori: Reetta Hänninen, reetta.hanninen@njs.fi puh: 0400 890 564

Nappulavastaava: Jenni Lehto, jenni.lehto@njs.fi, puh: 040 529 7502

ILMOITTAUTUMINEN

Kesäkaudelle ilmoittautuminen tästä