TERVEYSPALVELUT MEHILÄISESTÄ

Nurmijärven Jalkapalloseura ja Urheilu Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta 22.3.2023 alkaen.

 • Mehiläisen tapaturmapäivystys auttaa tapaturman sattuessa.
 • Urheilu Mehiläisen terveydenhuollon tiimi koostuu asiantuntijoista, joilla on erityisosaamisena jalkapalloilijoiden hoito ja kuntoutus:
  • Mehiläinen Tikkurila: Tuomas Brinck ja Jyri Aalto
  • Fysios Mehiläinen: Otso Knuuttila, Mervi Valimaa ja Pia Tonteri
 • Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman organisaation alta.

TÄRKEÄT YHTEYSTIEDOT

Tapaturman ja äkillisen vamman sattuessa palvelemme sinua tapaturmapäivystyksen puhelinnumerossa 010 414 0202 (ma-to klo 7.30-20, pe 7.30-19, la-su 9-15) Hoitaja antaa myös ensihoito-ohjeet tapaturmaan ja varaa tarvittaessa ajan tapaturmapäivystykseen. Voit tulla päivystykseen myös ilman soittoa tai ajanvarausta. Numerosta saa lisäksi neuvoja vakuutusasiointiin ja maksukäytäntöihin liittyen.

 • Tapaturmapäivystys sijaitsee Tikkurilan Mehiläisessä, Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa

Tapaturmapäivystyksessä hoidamme kaikki tapaturmat, kuten venähdykset, murtumat, haavat, palovammat ja silmävammat. Tarvittaessa tapaturmapäivystyksestä ohjataan lisätutkimuksiin. Mehiläisestä saat tarvittaessa myös nopeaa ja yksilöllistä kipsauspalvelua ja laajat kuvantamisen mahdollisuudet ml. röntgen, magneettikuvaus (MRI), tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia.

Avomurtumissa tai tapaturmissa, joissa on runsasta verenvuotoa soita aina 112.

Kiireettömissä asioissa voi tehdä ajanvarauksen ympäri vuorokauden numerosta 010 414 00* tai osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi.
Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee joka päivä vuorokauden ympäri.

Varaa aika oman hoitotiimin asiantuntijoille tai muille Mehiläisen asiantuntijoille OmaMehiläinen-sovelluksen kautta, soittamalla puh. 010 414 00* tai Mehiläisen verkkoajanvarauksesta osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi.

VAKUUTUKSET JA MAKSUKÄYTÄNNÖT

Jokaisella NJS:ssä harrastavalla on oltava tapaturmavakuutus. Loukkaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Jos ostit Palloliiton lisenssin yhteydessä vakuutuksen, vakuutusyhtiösi on AON ja vahinkoilmoitus täytetään osoitteessa: https://www.adis.fi/Sports/fi/contact-us. Lisäksi on hyvä selvittää, millaista hoitoa vakuutus korvaa ja mitkä ovat oman vakuutusyhtiön toimintatavat. Huomioitavaa on myös se, että tapaturmavakuutus kattaa usein vain akuutit vapaa-ajan tapaturmat. Näihin ei yleensä kuulu rasituksen aiheuttamat vammat eli esimerkiksi kehonosan kipeytyminen harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Aina on mahdollista maksaa käynti ensin itse ja hakea jälkikäteen korvauksia omasta vakuutusyhtiöstä. Kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat kattavasti sekä tapaturmavakuutuksia että sairaskuluvakuutuksia urheilijoille.

FYSIOTERAPIA FYSIOS MEHILÄINEN KLAUKKALASSA

Fysios Mehiläinen Klaukkalan koulutetut urheilufysioterapeutit palvelevat sinua lähellä ja jokaisena arkipäivänä, myös iltaisin. Voit varata ajan joko puhelimitse 050-4090881 tai osoitteessa https://beta-ajanvaraus.mehilainen.fi/

Fysioterapiaan kannattaa tulla pienellä kynnyksellä vaivassa kuin vaivassa ja etenkin rasitusvammoissa fysioterapeutin alkuarvio on paikallaan. Fysioterapeutti ohjaa sinut tarvittaessa ortopedille tai muihin jatkotutkimuksiin. Fysios Mehiläinen Klaukkalassa pystytään toteuttamaan myös postoperatiiviset kuntoutusjaksot sekä yksilölliset tukipohjalliset. Myynnissä on kompressiotukia sekä muita tuotteita.

Yhteystiedot:

Fysios Mehiläinen Klaukkala, p. 050-4090881

Klaukkalantie 63 01800 Klaukkala

Urheilufysioterapiaan erikoistuneet fysioterapeutit: Otso Knuuttila, Mervi Valimaa ja Pia Tonteri

OMAMEHILÄINEN JA OMAURHEILU – TUKEA JA ETUJA SINULLE JA SEURALLESI

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa. Applikaatiossa pääset varaamaan aikaa, näet terveystietosi ja saat käytössäsi mm. Digiklinikan etävastaanoton, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Näin lataat OmaMehiläisen ja rekisteröidyt OmaUrheiluun:

 1. Lataa ja avaa OmaMehiläinen -sovellussovellus
 2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”MINÄ”
 3. Klikkaa ”OMAURHEILU"
 4. Etsi urheiluseuralistauksesta ”Nurmijärven jalkapalloseura”
 5. Rekisteröidy salasanalla ”MEHURHEILU”
 6. Rataskuvasta pääset lisäämään myös perheenjäsenesi rekisteriin

Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Myös NJS:n kannattajiksi rekisteröityneiden ystävien ja perheenjäsenten asiointi Mehiläisessä kasvattaa NJS:n tukipottia. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös nuoremmat urheilijat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.

OmaMehilainen_perheprofiililiitoksen_lomake


Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18