NJS PERHEFUTIS

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

NJS:n Perhefutiksessa jokaisella ohjatulla tunnilla lapsella on mukana tuttu ja turvallinen aikuinen. Perhefutis-toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lapsi pääsee lisäksi tutustumaan jalkapallon perusteisiin. Kesäkauden 2020 -2021 Perhefutis on suunnattu 2017–2018 -syntyneille tytöille ja pojille. Vaikka pallo on keskeinen elementti, niin tärkeintä kerhossa on lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki ja liikunnan ilo. Perhefutis pidetään talvella Nurmijärven Sähkö Areenalla eli kuplahallissa tai koulun liikuntasalissa ja kesällä hallissa tai ulkokentällä kerran viikossa.

Mukaan harjoituksiin tarvitset liikunnallisen ja säänmukaisen varustuksen, lenkkarit tai nappulakengät sekä juomapullon. Ja tietysti paljon iloista mieltä!

Tutustu tästä linkistä vielä enemmän perhefutikseen https://youtu.be/aiqRvapAE6I

Koronaturvallisuus:

Harjoitukset on suunniteltu siten, että osallistujat pystyvät välttämään lähikontaktit ja keskitymme vahvasti yksilöharjoitteluun, perhefutiksessa se tapahtuu vanhemman kanssa pareina.

HARJOITUSAJATHARJOITUSAJAT 2.8.-3.10.2021

Klaukkalan ryhmä harjoittelee KESKIVIIKKOISIN KLO 17-17.30 Klaukkalan urheilupuiston tekonurmi, Kisatie 9, 01800 Klaukkala

Klaukkalan ryhmä ilmoittautuu harjoituksiin TÄSTÄ!


Kirkonkylän ryhmä harjoittelee TIISTAISIN KLO 17-17.30 Maaniitun koulun nurmi, Heikkiläntie 27, 10900 Nurmijärvi

Kirkonkylän ryhmä ilmoittautuu harjoituksiin TÄSTÄ

Harjoitusaikoihin ja paikkoihin ovat muutokset mahdollisia ja niistä infotaan erikseen.


MAKSUT

Kesäkausi 2021 (viikot 18-26 ja 31-39) 3.5-4.7.2021 ja 2.8 -3.10.2021 HINTA 120 euroa (9+9 viikkoa) 2.8. jälkeen aloittavilta 70 euroa (9 viikkoa).

Hinta sisältää:

  • Ohjatun harjoittelun kerran viikossa
  • Kenttäkulut

Huomioithan ettei lapsesi ole vakuutettu seuran toimesta! Voit tutustua toimintaan kolme viikkoa.

ILMOITTAUTUMINEN

Uusien Nappulapelaajien ilmoittautuminen TÄSTÄ !