Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 03.07.2022 15.08

​Nurmijärven Jalkapalloseura hakee valmentajia tyttö- ja poikajoukkueisiin

Nurmijärven Jalkapalloseura hakee valmentajia tyttö- ja poikajoukkueisiin

Nurmijärven Jalkapalloseura on alueensa suurin liikuttaja. NJS tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuksia aina päiväkoti-ikäisestä pitkälle aikuisikään, soveltuvasta jalkapallotoiminnasta aina kilpailulliselle tasolle saakka. Kaudella 2022 seuran edustusjoukkueet pelaavat Kansallisessa Liigassa sekä Miesten Kakkosessa. Teemme seurana aktiivista yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa sekä huippu- että grassroots- toiminnan tasolla. Seurassa työskentelee tällä hetkellä 8 päätoimista työntekijää ja pelipasseja seurassa on tällä hetkellä vajaa tuhat, (839 kpl kesäkuu 2022).

Nurmijärven Jalkapalloseura hakee valmentajia lapsuus- ja nuoruusvaiheen joukkueisiin sekä tyttö- että poikapuolella. Haemme sekä päätoimisia että osa-aikaisia valmentajia. Tarkemmat joukkuevalinnat ja vastuut ratkaistaan yhdessä seuran valmennuksesta vastaavien kanssa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, etsimme erityisesti aktiivisia, innostuneita ja kehittymiseen tähtääviä valmentajia. UEFA C, UEFA C+ tai UEFA B - valmennuskoulutukset katsotaan eduksi. NJS:n valmentajilla on hyvä kehittymisympäristö ja mahdollisuudet edetä urallaan eteenpäin. Koulutamme valmentajia aktiivisesti ja seurasta on kasvanut valmentajia aina liigatasolle saakka.

NJS:n valmentajana olet mukana aktiivisesti kehittyvän seuran toimintojen ja valmennuslinjan kehittämisessä yhdessä seuran muiden valmentajien ja päätoimisten kanssa. Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksen kanssa seuran valmennuspäällikölle Tuomo Saarniolle, valmennuspaallikko@njs.fi.

Kysymyksissä voit olla yhteydessä Tuomoon saman sähköpostin kautta tai soittamalla:

041 443 0120 / Tuomo Saarnio

Hakuaika päättyy sunnuntaina 14.8. klo 22.00. Haastattelemme jo hakuaikana.