Seurakoordinaattori Maria Kallunki Palloliiton Etelän alueen Seurapalveluiden kehitysryhmään
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 14.05.2024 11.30

Seurakoordinaattori Maria Kallunki Palloliiton Etelän alueen Seurapalveluiden kehitysryhmään

Eteläisen alueen alueparlamentin kokous 13.5. valitsi puheenjohtajat ja kehitysryhmät vuosille 2024-2026.


Palloliitossa toimii kehitysryhmiä Urheilutoiminnan, Seurapalveluiden sekä Kilpailu- ja Erotuomaritoiminnan osa-alueilla. Kehitysryhmätoiminta aloitettiin vuonna 2018 osana laajaa Seurojen Palloliitto -uudistusta.

Kehitysryhmillä on tärkeä rooli alueellisina asiantuntijaryhminä sekä seurojen ja sidosryhmien yhteistyöryhminä. Ne sparraavat oman osa-alueensa alueorganisaatiota strategian toteuttamisessa. Alueellinen kehitysryhmä synnyttää kokonaisnäkemyksen alueen tarpeista ja budjetoinnin prioriteeteista seuroja kuullen. Se antaa tarvittaessa omia suosituksiaan henkilöstö- ja talousresurssien kohdentamisesta. SPL:n seuraavan vuoden toimintasuunnitelman valmistelua tehdään alueellisten ja valtakunnallisten kehitysryhmien kautta.

Alueellinen kehitysryhmä tekee lisäksi ehdotuksia valtakunnalliselle kehitysryhmälle ja ottaa käsittelyyn sieltä tulleet toimeksiannot. Puheenjohtaja ja esittelijä edustavat aluetta valtakunnallisessa kehitysryhmässä. Alueelliset kehitysryhmät kokoontuvat valtakunnallisen kehitysryhmän asettaman vuosikellon mukaisesti 3-4 kertaa vuodessa.

Eteläisen alueen seurat ovat saaneet esittää omat ehdokkaat kehitysryhmiin, ja alueparlamentin puheenjohtajisto on tehnyt niiden perusteella esityksen kehitysryhmiksi alueparlamentin kokoukseen. Nurmijärven Jalkapalloseuran johtokunta päätti maaliskuun kokouksessaan esittää Eteläisen alueen Seurapalveluiden kehitysryhmään seurakoordinaattori Maria Kallunkia, jolla on monipuolinen kokemus seuratoiminnasta eri toimihenkilö- ja luottamustehtävissä. Edellisellä kehitysryhmien toimikaudella seurapalveluiden kehitysryhmässä oli mukana NJS entinen toiminnanjohtaja Sari Lehikoski.

Palloliiton seuraparlamentti valitsi 13.5. kokouksessa kehitysryhmät sekä niiden puheenjohtajat vuosille 2024-2026 ja iloksemme seurakoordinaattori Maria Kallunki tuli valituksi Seurapalveluiden kehitysryhmään.

"Olen innoissani tästä mahdollisuudesta päästä mukaan kehitysryhmään. Tämä avaa minulle näköalapaikan seuratoiminnan kehittämiseen ja tuo paljon verkostoitumismahdollisuuksia muiden alueen seurojen suuntaan" kommentoi Kallunki valintaansa.


Palokärkiperhe onnittelee Mariaa valinnasta!Palloliiton uutinen

Lisätietoa kehitysryhmistä

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18