Miro Salmiselle liigasopimus!
Julkaistu: 26.05.2021 20.59

Miro Salmiselle liigasopimus!

NJS kasvatti Miro Salmiselle Veikkausliigasopimus

Nurmijärven Jalkapalloseuran kasvatti Miro Salminen on solminut pelaajasopimuksen Veikkausliigassa pelaavan FC Hakan kanssa. Viime kaudella kovan määrän maaleja Kakkosessa iskenyt nopea hyökkääjä on antanut talvikauden aikana näyttöjä ”Koskilaisten” paidassa ja Valkeakosken ylpeys päätti kiinnittää Salmisen riveihinsä pidemmällä sopimuksella.

Alkavalla kaudella Salminen pelaa kuitenkin lainasopimuksen turvin kasvattiseurassaan NJS:ssa ja on varmasti isossa ja vastuullisessa roolissa joukkueessa. Tämän uutisen alalaidassa linkkiä myös FC Hakan sopimusuutiseen.


Salminen itse on luonnollisesti tyytyväinen liigasopparista.

-Sopimus Hakan kanssa tietenkin mahtava juttu. Antaa uskoa ja motivaatioita jokapäiväiseen tekemiseen. Nyt pitää vielä pelata paikka Veikkausliigakokoonpanossa, Salminen kertoo.

Jatko Palokärjissä tulevalla kaudella on myös nuoren miehen mieleen.

-NJS:llä on hyvä nippu kasassa ja uskon kaudesta tulevan onnistunut niin itselleni kuin joukkueelle, Salminen jatkaa.

NJS:n riveissä jälleen uuden oman kasvatin murtautuminen liigatason sopimuspelaajaksi nähdään erinomaisena asiana.

-Hienoa saada seurasta jäleen pelaaja eteenpäin ylimmälle tasolle. Miro on tehnyt kovasti töitä tavoitteen eteen ja palkinto tuli keväällä liigasopimuksen myötä, NJS:n edustusjoukkueen vastuuvalmentaja ja seuran kehityspäällikkö Teemu Savukoski toteaa.

-Samalla myös kiitos Hakalle, että lainaavat Miron tulevalle kaudelle meille. Miro on näyttänyt tasonsa tässä sarjassa ja hän on iso vahvistus meille. Toivotaan Mirolle menestykästä kautta Palokärjissä, Savukoski päättää.

NJS siis kiittää FC Hakaa hyvästä yhteistyöstä Salmisen sopimusasioissa ja toivottaa Mirolle erinomaista kautta kotoisassa Palokärkipaidassa ja sitä kautta läpimurron mahdollisuutta liigapeleihin.


FC Hakan uutisointi: https://fchaka.fi/uutiset/haka-kiinnitti-nuoren-hyokkaajalupauksen/