Uudet pelaajat
Julkaistu: 08.11.2023 16.00

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Ryhmässä on tällä hetkellä mukana noin 30 pelaajaa. Tytöt ja pojat eriytyivät omiksi joukkueikseen syksyllä 2023. Pelejä ja turnauksia on tarjolla sekä yhdessä, että erikseen. Harjoittelemme ympäri vuoden hyvissä olosuhteissa tekonurmella ja hallissa sekä kesäisin myös aidoilla nurmilla. Valmennus on Nurmijärven jalkapalloseuran koordinoimaa ja kullakin joukkueella on oma päävalmentajansa.Seuran nettisivuilta voi tutustua valmennuslinjaan ja muuhun seuran toimintaan.

Harjoituksissa ja peleissä pelaajat jaetaan ns. tasoryhmiin joten jokaiselle taitotasolle löytyy oma ryhmä missä osaaminen kehittyy, ryhmien kokoonpano elää lasten kehityksen mukaan. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kaikki pääsevät omaa tasoaan vastaaviin peleihin, joita on tarjolla ympäri vuoden. Talvella pelaamme halliolosuhteissa ympäri Uuttamaata ja välillä turnausreissuja kauemmaskin.

Treenaamme kolme kertaa viikossa, sekä kertaalleen sisähalliolosuhteissa, tarkistathan harjoitusajat joko tältä sivustolta tai joukkueen johdolta, sillä vuodenaikojen vaihtuessa harjoitusajoissa tapahtuu pieniä muutoksia johtuen siitä, että kesällä on Nurmijärvellä käytössä enemmän kenttiä kuin talvella.

Harjoitusajat 01.11.2023 alkaen:

  • Maanantaisin 16.30-18 tekonurmella ulkona Klaukkalassa
  • Keskiviikkoisin sisäliikuntahallissa Keudassa klo 17.00-18.30 (mukaan tekniikkapallo ja hyppynaru)
  • Torstaisin Klaukkalassa ulkona tekonurmella klo 17.30-19
  • Perjantaisin 18-19.30 Nurmijärven Sähköareenalla Klaukkalassa
  • Joulutauko noin pari viikkoa.

Olethan ajoissa paikalla!

Treenit osoitteessa Nurmijärven Sähkö Areena Kuntotie 3, 01800 Klaukkala Tai Parkkimäen urheilukentällä Kirkonkylällä.

Harjoituksiin ja peleihin tulee pukeutua olosuhteiden vaatimalla tavalla. Kengiksi kokeiluvaiheessa lenkkarit riittävät periaatteessa, mutta nappulakenkiä suositellaan käytettäväksi. Pallo ja juomapullo tulee olla mukana harjoituksissa. On myös hyvä huomioida, että muut pelaajat käyttävät nappulakenkiä, säärisuojat olisi hyvä olla harjoituksissa. Säärisuojat ovat varsinkin peleissä jopa pakolliset. Talvella hallissakin on melko viileää, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Päälimmäisenä kerroksena käytetään seuran vaatteita. Harjoituksiin tulee saapua ajoissa ja jättää reppu kentän laidalle, mukaan pallo ja pullo.

Harjoituksiin voi tutustua kaksi viikkoa maksutta, tämän ajan seura vakuuttaa kokeilijat. Ota yhteyttä Jojoon p2014@njs.fi ilmoittautuaksesi harjoituksiin kokeiluvaiheessa. Mikäli harrastus parin viikon jälkeen edelleen kiinnostaa, voit liittyä seuraavalla lomakkeella:https://www.njs.fi/lomakkeet/7362/uusien-junioripe.... Kutsumme uudet pelaajat sitten Jopox-järjestelmän käyttäjiksi ja pääsette ilmoittautumaan mukaan toimintaan.

Jopox-järjestelmässä ilmoittaudutaan harjoituksiin ja peleihin. Sen kautta tulee myös ajankohtaisia tiedotuksia. Joukkueen vanhemmilla on oma whats up ryhmä johon voi liittyä niin halutessaan.

Joukkueen kk-maksuihin sisältyy tällä hetkellä yksi harjoitus viikossa hallissa ja kaksi tekonurmella, sekä seurapelit kesäkaudella ja minarit talvella. Lisäksi talviaikaan on kerran viikossa sisäharjoitus jumppasalissa. Pelaaja kustantaa itse pelivarusteensa. Muita seuran varusteita sekä jalkapallovarusteita saa Klaukkalan Sportiasta. Halutessaan tuotteisiin saa tilata myös painatuksia. Lisäksi maksuihin kuuluvat seuran toimintamaksut sekä jäsenmaksu. Irtisanomisaika joukkueesta on 1 kk.

Joukkueen päävalmentajana toimii Jari Toivonen.

Vanhemmilla on seurassa aktiivinen rooli: kuljetuksen, kustannuksen ja kannustuksen lisäksi vanhemmista koottu ryhmä vastaa esim. näiden nettisivujen ylläpidosta, rahastonhoitamisesta, peli- ja turnaus ilmoittautumisista, talkoiden järjestämisestä ja monesta muusta pienestä asiasta. Niitä klassisia mokkapalojakin pääsee leipomaan halutessaan. Myös apuvalmentajina ja huoltajina toimii lasten vanhempia. Tervetuloa siis kaikki uudet vanhemmatkin mukaan seuratoimintaan! Yhdessä voimme tehdä toiminnasta laadukkaampaa!

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Jojoon (p2014@njs.fi).

Nähdään kentällä!

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18