Tule ohjaajaksi alle kouluikäisten nappulatoimintaan!
Julkaistu: 25.08.2023 11.00

Tule ohjaajaksi alle kouluikäisten nappulatoimintaan!

Alle kouluikäiset eli tuttavallisemmin nappulat on tärkeä osa Nurmijärven Jalkapalloseuran toimintaa. Nappulafutiksessa opetellaan futiksen alkeita, kuten kuljettamista, laukaisua ja pelaamista sekä opetellaan monipuolisia liikunnan perusmotorisia taitoja. Nämä luovat hyvän perustan varsinaiselle jalkapalloharrastukselle ja innostavat lapsia liikunnan ja jalkapallon pariin. Nappulatoiminnasta voi alkaa elämänmittainen harrastus! Ryhmiä on pienimpien lasten Perhefutiksesta 6-7-vuotiaiden Eskarifutikseen.

Toimintaan kaivataan mukaan uusia innokkaita nappulaohjaajia!

Oletko vähintään 15-vuotias nuori? Haluaisitko tienata omaa rahaa? Oletko kiinnostunut lasten parissa työskentelystä ja vaihtelevista työtehtävistä?

Jos vastasit kyllä, haluamme sinut mukaan mahdollistamaan laadukas ja innostava liikuntapolku seuran pienimmille harrastajille.

Nappulat harjoittelevat neljänä päivänä viikossa ja ryhmiä on yhteensä kuusi. Toimimme Klaukkalassa sekä Kirkonkylällä. Pienimpien Perhefutiksessa ja Leikkifutiksessa lapsia/perheitä on ohjaamassa nappulaohjaajat sekä nappulavastaava. Viskarifutiksen ja Eskarifutiksen osalta ohjaamisesta vastaavat nappulaohjaajat ja nappulavastaava yhdessä vanhempivalmentajien kanssa. Harjoitukset on etukäteen suunniteltuja ja nappulavastaava on treeneissä ohjaajien tukena ja apuna. Ohjaajat perehdytetään tehtäviin ja ohjausta tehdään pareittain tai ryhmässä. Koulutusta ja yhdessä oppimisen kokonaisuuksia järjestetään säännöllisesti ja NJS tarjoaa ohjaamisesta ja valmennuksesta kiinnostuneille nuorille koulutuspolun aina ikäkausivalmentajaksi saakka.

Jos kiinnostuit tehtävästä, ole pikaisesti yhteydessä nappulavastaava Jenni Lehtoon. Töitä on useammalle uudelle ohjaajalle, joten vinkkaa mahdollisuudesta myös kaverille ja tulkaa yhdessä kokeilemaan!


Yhteydenotot:

NJS nappulavastaava Jenni Lehto

jenni.lehto@njs.fi

puh. 040 529 7502


Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18