​Otteluennakko Suomen Cup 3. kierros NJS-JäPS
Julkaistu: 08.04.2022 11.21

​Otteluennakko Suomen Cup 3. kierros NJS-JäPS

Pari viikkoa sitten Suomen cupissa arvottiin vastaan hyvin tuttu vastustaja viime vuosilta eli Järvenpään Palloseura. Joukkueet ovat viime kausina kohdanneet moneen otteeseen, ja ottelut ovat tarjonneet monenlaista tapahtumaa.

Viimeiseen yhdeksään kohtaamiseen tilastot ovat menneet seuraavasti:

NJS on voittanut kaksi kertaa, kolmesti on pelattu tasan ja loput neljä kertaa JäPS on poistunut kentältä voittajana.

Maaliero näistä otteluista 14-22 järvenpääläisten hyväksi.

Otteluissa on jaettu neljä punaista korttia (JäPS 3 – 1 NJS). Keltaisia kortteja taas on nähty yhteensä 36 kertaa (JäPS 25 – 11 NJS).

Viime kauden päätteeksi Järvenpään Palloseura nousi seurahistoriassaan ensimmäisen kerran Miesten Ykköseen. Joukkue pelasi viime kaudella loistavasti, keräämällä kaikista Kakkosen lohkojen joukkueista eniten pisteitä (55pts). Maaliero 69 – 28 kertoo paljon joukkueen tehokkuudesta. 22 ottelusta 18 päättyi voittoon, yhden kerran tasapeliin ja vain kolme kertaa joukkue joutui pettymään pisteittä.


Jäppärän viime kauden parhaat maalintekijät olivat Aleksi Ristola 15 maalia, Miro Schwalenstöcker 13 maalia ja topparin paikalta Olli Valto 10 maalilla. Jokainen heistä jatkaa myös tällä kaudella joukkueen vahvuudessa. Jäpsin riveissä nähdään tällä kaudella muutamia pelaajia jotka ovat urallaan edustaneet myös Palokärkiä. Muun muassa Tony Lehtimäki, Joakim Ärilä ja Verneri Meriläinen on nähty viime kausina myös Nurmijärvellä. Valmentaja Osku Partonen jatkaa myös joukkueen matkassa Ykköseen ja sopimus kattaa vielä seuraavat viisi vuotta. Partosen JäPS tunnetaan hyvin simppelistä jalkapallosta, eli suoraviivaisesta pelaamisesta missä ei paljoa pallo poikittain pelata, sekä erittäin tehokkaasta erikoistilanne pelaamisesta. JäPS on pelannut talven pelit ailahtelevasti, johon on saattanut vaikuttaa se, että joukkueen kokoonpanosta on uupunut paljon pelaajia eri syistä läpi koko pre-seasonin.

NJS:n joukkue on viime kauteen verrattuna vaihtunut noin kymmenen pelaajan verran. Joukkueen kokoonpano on talven peleissä elänyt paljon, muun muassa viime Honka Akatemia pelistä uupui eri syiden takia 10 pelaajaa. JäPS pelin suhteen kokoonpano on vielä täysin auki. Perjantain viimeistelytreeneissä selviää kokoonpanon lopulliset pelikuntoiset pelaajat. Tuleva cupin peli tarjoaa joukkueelle hyvän mahdollisuuden kehittää omaa peliä ennalta kovempaa joukkuetta vastaan. Cupin romantiikka löytyy kuitenkin sen kyvystä tarjota yllätyksiä. Kuten britteinsaarilla konsanaan, on uusitussa Suomen Cupissa jo nyt ensimmäisten kierrosten aikana nähty muutamia alempien divarien joukkueiden sankaritarinoita isompia seuroja vastaan.

Lauantaiksi keli lupailee iloisen keväistä kolmea lämpöastetta, joka alkavien kesätuulien myötä tuntuu noin -2° pakkasasteelta.

Liput:

10€ aikuinen

5€ opiskelijat ja eläkeläiset

Alle 16-vuotiaat ja seuran toimihenkilöt sekä pelaajat ilmaiseksi

Kausikortit totta kai toiminnassa jo tässä ottelussa, joten nyt on taas hyvä aika suunnata älylaitteilla osoitteeseen puoti.njs.fi ja varata itselleen kausikortti kauden kotiotteluihin!

Miesten Kakkosen ensimmäinen kierros pelataan lauantaina 30.4. Kotiavauksessa vastaan saapuu helsinkiläinen Atlantis FC. Ottelu alkaa kello 14.00 ja pelataan totuttuun tapaan Klaukkalan tekonurmella!