NJS koronatiedote 25.2.2021
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 25.02.2021 20.14

NJS koronatiedote 25.2.2021

NJS:n Johtokunta kokoontui kiireelliseen kokoukseen hallituksen linjaaman yli 12 v harrastustoiminnan keskeyttämisen ja vallitsevan koronatilanteen johdosta. Johtokunta keskusteli pitkään erilaisista mahdollisista toimista mitä harrastustoiminnan tauko aiheuttaa eri joukkueille ja sen mahdollisista talousvaikutuksista seuralle ja halliyhtiölle

Kokous päätti odottaa Suomen Palloliiton linjausta sekä AVI:n huomiseen iltapäivään suunniteltua tiedotustilaisuutta ennen lopullisen ohjeistuksen julkistamista.

Mahdollisia vuorojakomalleja, harjoitustoimintojen muokkaamisia yms suunnitellaan parhaillaan eri vaihtoehtojen varalle ja seura käy keskusteluja myös mm. Nurmijärven kunnan sekä Keusoten kanssa mahdollisimman sujuvan sulkutilan läpiviemiseksi. Laadimme myös vaadittua terveyssuunnitelmaa koronan ennaltaehkäisemiseksi.

NJS tiedottaa jäsenistöään seuraavan kerran perjantaina 26.2. klo 20.00 mennessä.

Tällöin toivomme että saamme tiedotusvalmiiksi yleiset toimintaohjeet sulkutilan aikana, ikäryhmäkohtaiset toimintaohjeet sekä tulevien harjoitusvuorojen jakamisen tarkemman aikataulun.