Julkaistu: 01.12.2021 10.49

Seuran syyskokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja ja johtokunta

Johtokunta sai uuden puheenjohtajan ja uusia johtokunnan jäseniä

Seuran syyskokous pidettiin maanantaina 29.11.2021 Teamsin välityksellä. Kokouksessa oli läsnä tai edustettuina yhteensä 49 jäsentä. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi Eero Santalan tilalle valittiin Sirpa Laukala, jolla on useamman vuoden kokemus seurasta ja sen eri tehtävistä aina joukkueenjohtamisesta johtokuntatyöskentelyyn. Sirpan lisäksi uuteen johtokuntaan valittiin seuraavat henkilöt:

- Sakari Forslund (varsinainen jäsen, jatkokaudelle)
- Mikko Koskela (varsinainen jäsen, jatkokaudelle)
- Nina Lyytinen (varsinainen jäsen, uusi)
- Heli Naapuri (varsinainen jäsen, uusi)
- Juha Karppinen (varsinainen jäsen, uusi)

- Jukka-Pekka Toivonen (varajäsen, jatkokaudelle)
- Annika Kulha (varajäsen, siirtyi varsinaisesta jäsenestä varajäseneksi)

Johtokunta kokoontuu joulukuussa järjestäytymiskokoukseen ja päättää tarkemmin valiokuntavastuista. Seura kiittää lämpimästi johtokunnassa edellisellä kaudella olleita Eero Santalaa, Ari Rantalaa, Maria Kallunkia, Henna Suorelaa ja Niina Partasta sitoutuneisuudesta ja tärkeästä työstä jalkapalloyhteisön eteen. Isot onnittelut myös uuteen johtokuntaan valituille!

Jäsenistö hyväksyi budjetin ja toimintasuunnitelman kaudelle 2022

Syyskokouksessa esiteltiin toimintasuunnitelma ja seuran budjettiesitys kaudelle 2022 sekä päätettiin esityksen pohjalta kauden 2022 jäsen- ja toimintamaksut. Jäsenistö hyväksyi yksimielisesti kaikki edellä mainitut. Alla olevissa liitteissä seuran syyskokouksessa esitetyt materiaalit tutustuttavaksi.

NJS Toimintasuunnitelma 2022 (2) (1).pdf

2022 NJS jäsen- ja toimintamaksut.docx.pdf

NJS Budjettinostot 2022.pptx.pdf

Seuraavan kerran jäsenistö kokoontuu keväällä sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille mukana olosta!