Julkaistu: 05.12.2021 12.48

Koronatiedote 4.12.2021

NJS KORONATIEDOTE 4.12.2021

Keusote on 3.12.2021 päättänyt toimista tämänhetkisessä koronatilanteessa. Uudet suositukset ovat voimassa 4.-31.12.2021. Voimassa olevat koronasuositukset ja -rajoitukset Keusoten sivuilta.

Harrastustoiminta

Lasten, nuorten ja aikuisten harrastus- ja kilpailutoiminta saa uusista rajoituksista huolimatta edelleen jatkua kaikkialla Suomessa. Palloliiton ohjeet uusien rajoitusten osalta löytyvät täältä https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ohjei....

NJS:n edellinen ohje on edelleen voimassa, mutta huomiota tulee edellisen ohjeen lisäksi kiinnittää seuraaviin asioihin:

- erityistä huolellisuutta tulee kiinnittää turvallisuuteen tullessa ja poistuessa kentältä (käsidesi, etäisyydet)

- tarpeettomia lähikontakteja tulee välttää, esim. varusteet tulee vaihtaa riittävin etäisyyksin

- eri ryhmät on syytä pitää erillään, ja ryhmäkoot mahdollisuuksien mukaan pieninä

- joukkueiden harrastustoiminta pyritään toteuttamaan terveysturvallisesti, voimassaolevia ohjeita noudattaen, joten NJS katsoo ettei kriteerit koronapassin käyttöönottoon toistaiseksi täyty

- NJS joukkueiden tulee toimittaa suunnitelma terveysturvallisuuden noudattamisesta toimisto@njs.fi – osoitteeseen ajalle 4.-31.12.2021. Terveysturvallisuussuunnitelmassa voi hyödyntää viime kevään suunnitelmaa pohjana.

NJS Tapahtumat

Hallin ja tekonurmen yleisötapahtumat toteutetaan siten, että osallistujilta edellytetään koronapassia tai –todistusta. Lisätietoja ja kysymykset toimisto@njs.fi.

NJS tiedottaa ja ohjeistaa lisää viranomaisten ohjeiden tarkentuessa tai muuttuessa.