NJS Arvo- ja Strategiatyö etenee kohti visiota!
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 31.05.2021 21.16

NJS Arvo- ja Strategiatyö etenee kohti visiota!

Nurmijärven Jalkapalloseura on työstänyt seuran arvoja ja missiota, eli olemassaolon perusteita sekä arvomaailmaa missä toimintaa tehdään. Tätä varten on toteutettu haastatteluita, eri toimijoille suunnattuja kyselyitä ja keskustelutilaisuuksia sekä isommalla otannalla jäsenistölle toteutettuja Innoduel-pelialustakyselyitä.

Vahvimmin on noussut esille arvoja mm. paikallisuudesta, vaikuttavuudesta, tavoitteellisuudesta, kilpailullisuuden ja harrastamisen yhdistämisestä, eri ikäisten tarpeita vastaavien toimintojen järjestämisestä sekä erittäin tärkeästä yhteisöllisyydestä.

On ollut hienoa huomata, että vaikka kyselyitä on suunnattu laajasti eri seuran jäsenistön osa-alueille, vaikuttaa että pääasiallisesti olemme jopa yllättävän hyvin samoilla linjoilla seuran tarkoituksesta ja arvomaailmasta, hieno homma! Tarkemmin tuloksia näistä luvassa syksymmällä, nyt on aik hyökätä seuran Vision kimppuun!

MITÄ NJS ON TULEVAISUUDESSA: NJS VISIO 2025

-Millainen NJS pitäisi olla vuonna 2025?

-Mitä asioita silloin seurassa tulisi olla?

-Mitä seurassa pitää muuttaa tuohon vuoteen mennessä?

-Miten NJS näkyy paikallisessa, valtakunnallisessa tai kansainvälisessä yhteisössä?

-Mitä mittareita NJS pystyy täyttämään viiden vuoden kuluttua?

Eli rohkeita, ennakkoluulottomia, tavoittelemisen arvoisia ja vähän utopistisiakin tavoitteita Nurmijärven Jalkapalloseuran tulevaisuudelle haetaan seuraavaksi Innoduel-kyselyllä ”NJS VISIO 2025”!

Kysely toteutetaan samalla jakaumalla kuten aikaisemmatkin, eli Pelaajat ja vanhemmat, Joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat, Valmentajat, Johtokunta ja halliyhtiö sekä Hallinnon henkilöstö.

Kyselyn ensimmäisessä osassa jäsenistö pääsee syöttämään ajatuksiaan ja ehdotuksiaan NJS VISIO 2025 -peliin MA 31.5.-TO 3.6. klo 17.00 välisenä aikana.

Sen jälkeen jäsenistö pääsee äänestämään TO 3.6. – SU 6.6. välisenä aikana ja pelaamaan ehdotettuja visionäkemyksiä keskenään, josta syntyy ohjaavaa näkemystä seuran Arvo- ja Strategiatyöryhmälle.

Linkki kyselyiden ensimmäiseen osuuteen lähetään jäsenistölle maanantaina 31.5.

Kehittämisterveisin,

ile, Sari ja Sirpa