NJS ottaa vastaan paikan Kansallisessa Liigassa
Julkaistu: 04.11.2021 18.33

NJS ottaa vastaan paikan Kansallisessa Liigassa

Nurmijärven Jalkapalloseuran johtokunta on 3.11. järjestetyssä kokouksessaan päättänyt ottaa vastaan sille tarjotun paikan naisjalkapalloilun ylimmällä sarjatasolla, Kansallisessa Liigassa, ja hakee lisenssiä Palloliiton lisenssimenettelyn kautta.

Seuralle tarjottiin mahdollisuutta nousta sarjatasoa ylemmäksi 25.10. Paikkaa tarjottiin täydennysmenettelyn kautta NJS:lle, sillä joukkue oli erittäin lähellä nousua ja sijoittui nousukarsinnassa hienosti toiseksi, ollen näin ensimmäinen seura täydennysmenettelyssä.


Tehtyä päätöstä tukivat seuran tyttöjoukkueiden pelaaminen Suomen korkeimmilla sarjatasoilla ja säännöllinen menestyminen niissä, mikä mahdollistaa jatkuvuuden toiminnassa ja kehitystyössä. Samoin taustajoukkojen äärimmäisen hieno sitoutuminen ja seurayhteisön sekä yhteistyökumppaneiden tuki osoittautui heti alkumetreillä hienoksi.

Taloudelliset edellytykset ottaa paikka vastaan ovat selvityksen perusteella olemassa ja tärkeimpänä asiana saimme lyhyessä ajassa varmistettua, ettei junioreiden kustannukset sarjatason nousun johdosta kasva, mikä oli ehdottomana edellytyksenä paikan vastaanottamiselle.


Jo reilussa viikossa on joukkueessa tehty upeaa työtä hankkimalla niin taloudellista tukea yhteistyökumppaneilta kuin kartoittamalla henkilöiden ja pelaajien halukkuutta olla mukana nostamassa joukkuetta ensimäistä kertaa jalkapallon korkeimmalle sarjatasolle Suomessa. Tehdyn pohjatyön ja kartoituksen perusteella joukkueella on realistiset mahdollisuudet osallistua Kansalliseen Liigaan ensi vuonna.

Tehty työ on upea osoitus siitä paikallisesta voimasta ja yhteisöllisyydestä, jota seurassamme ja joukkueissa on. Kansallisen liigan paikka on myös erinomainen osoitus laadukkaasta ja pitkäjänteisestä valmennustyöstä mitä seurassamme tehdään sillä, tarjottu paikka on saavutettu pääasiassa paikallisten pelaajien ja omien junioreiden voimin.


”Kyseessä on historiallinen saavutus nurmijärveläiselle jalkapallolle ja seuratoiminnalle. Saimme lyhyessä ajassa tarvittavan varmuuden toiminnalle, iso kiitos siitä jo tässä vaiheessa mukaan lähteneille yrityksille. NJS pystyy nyt tarjoamaan ainutlaatuisen mahdollisuuden omille kasvateilleen korkeimmalla kansallisella tasolla, paikan jonka he ovat itse hankkineet, ja vastaamaan näin omien kasvattiensa osoittamaan kehitykseen, sitoutuneisuuteen ja heidän tekemäänsä kovaan työhön.

Liigapaikasta ja sen tuomasta näkyvyydestä ja kiinnostavuudesta on myös valtava apu koko seuran kehittämiseen ja kumppani- sekä kuntayhteistyön parantamiseen. Seurassa uskotaan vahvasti, että tämä tuo nostetta koko Nurmijärvelle, Nurmijärveläiselle jalkapallolle sekä muullekin urheilulle kunnassa ja auttaa kaikkia seuran omia junioreita uskomaan omiin mahdollisuuksiinsa päästä pitkälle omassa harrastuksessaan ja saada hienoja elämyksiä ja kokemuksia lajin parissa, niin pelaajana kuin katsojana.” kertoo Ilkka Junttila, NJS toiminnanjohtaja.


”Paikka kansallisessa liigassa on hieno osoitus Nurmijärven Jalkapalloseuran koko seurana tekemästä laadukkaasta työstä ja myös mahdollisuuksista mitä Nurmijärvi pystyy asuinalueena parhaimmillaan tarjoamaan! Uskomme että saamme aikaan hienon kauden yhdessä joukkueen, katsojien ja kumppaneiden kanssa” sanoo Mikko Ranta, NJS päävalmentaja.


Lisätiedot medialle:

Ilkka Junttila

Toiminnanjohtaja

toiminnanjohtaja@njs.fi

0405926002